Szybkie pytanie - szybka odpowiedź

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Mlukasm
Nowy lex user
Model Lexusa: Nx350h

Re: Szybkie pytanie - szybka odpowiedź

Post by Mlukasm »

Witam Niebawem odbiór nx350h otrzymałem ofertę z toyota bank 50/50 i ratalny na 24 mce warunki są do d... czy sprzedawca moze się powołać ze cena była taka bo wybrałem finansowanie ich ? Nie chce ich finansowania wolę w swoim banku raty o wiele taniej
gracus7
Nowy lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by gracus7 »

W końcu odebrałem swojego design tazunę , Ktoś wie jak zmienić jednostkę miary lub odległości w nawigacji? gada do mnie skręć za 1/4 mili w prawo :biggrin2:
Przejrzałem ustawienia ale nic nie znalazłem odnośnie jednostek miar. Jest tylko język lokalny.
No i chciałem zainstalować sobie aplikację TUJA którą mam też w telefonie do sterowania bramą i niestety przy instalacji pokazuje okno wybór urządzenia i nie ma żadnego do wyboru.
Da się zainstalować cokolwiek dodatkowego na tym systemie? :doh:
Plexus
Lex user

Post by Plexus »

W tym wątku, w poście Rambo z 7 Feb 2024, o 00:21 masz link do video pokazującego jak zmienić na km.

https://youtu.be/4Ug6erDOx3g?feature=shared
NX350h Prestige | MY 2024
gracus7
Nowy lex user

Post by gracus7 »

Dziękuję za pomoc. Co prawda po wyłączeniu tej funkcji nie pojawiła się lista wyboru krajów czy większa lista zmian jak na filmie ale były 2 opcje km/l oraz l/100zamieniłem ustawienie i już jest w porządku.
Robert06
Nowy lex user
Model Lexusa: NX

Post by Robert06 »

Po parkowaniu na mieście pojawiła mi drobna, krótka i wydaje się powierzchowne ryska. Ale że na drzwiach, więc codziennie ją teraz "widzę" i mnie wkurza :biggrin2:
Macie pomysł czym to zamaskować, jakiś lakier do rys? Można jakiś próbnik z oryginalnym lakierem kupić?
piotko
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by piotko »

Robert06 wrote: 21 Jun 2025, o 11:33 Po parkowaniu na mieście pojawiła mi drobna, krótka i wydaje się powierzchowne ryska. Ale że na drzwiach, więc codziennie ją teraz "widzę" i mnie wkurza :biggrin2:
Macie pomysł czym to zamaskować, jakiś lakier do rys? Można jakiś próbnik z oryginalnym lakierem kupić?
Polecam ten system https://www.prsexpert.com
Może znajdziesz gdzieś eksperta w swojej okolicy, mapa ekspertów jest na stronie. Sam korzystałem, za usunięcie przetarcia, małych rysek zapłaciłem 250 zł, lakier ekspert miesza i dobiera na miejscu na podstawie kodu lakieru.
Post Reply

Return to “Lexus NX”