Zakup Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Lew
Nowy lex user
Model Lexusa: NX350

Re: Zakup Lexusa NX 350h

Post by Lew »

U mnie dzisiaj zmiana statusu na ,,w transporcie,, czyli jedzie z Belgi. Teraz się Ikarze czy są problemy z tym dostarczaniem .
Jestem ciekawy ile będzie trwał transport ale już jest blisko , prezent na święta będzie. Zamawiany w czerwcu 2022 :dance3:
lesiu005
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by lesiu005 »

Zamawiany końcówka listopada 2021
Omotenashi + Luxury Sonic Grey, Hazel
Pierwotny termin: końcówka czerwca 2022.

Wiadomości od sprzedawcy:
6 wrzesnia
Samochód jest przypisany do produkcji październikowej. W grudniu powinien być w Polsce, odbiór w styczniu.
25 pazdziernik
Niestety przesunęło produkcję Pana samochodu na listopad. Więc odbiór styczeń/luty.
15 listopad
Pana samochód przypisany jest do produkcji grudniowej. Po 25 listopada będę wiedział czy się wyprodukuje w grudniu.
PabloWRO
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by PabloWRO »

Klaudiusz wrote: Moje zamowienie tez jest z konca grudnia. Ale mam kolor biala perla. Stad pewnie takie opoznienie :)

NX350h Presige Design Tazuna - Sonic white. 31.12.2021.
Łączę się w bólu. Zamawiałem również 31.12.2021 i obecnie niby produkcja na styczeń, odbiór do końca marca. No zobaczymy...

350h Omotenashi + Luxury Urban Khaki
Esdipio
Lex user

Post by Esdipio »

Lew wrote:U mnie dzisiaj zmiana statusu na ,,w transporcie,, czyli jedzie z Belgi. Teraz się Ikarze czy są problemy z tym dostarczaniem .
Jestem ciekawy ile będzie trwał transport ale już jest blisko , prezent na święta będzie. Zamawiany w czerwcu 2022 :dance3:
U mnie tez dzis zmiana statusu. A czy korzystasz z aplikacji Lexus Link. Ktory etap masz odznaczony?
Ghotti
Lex Master
Model Lexusa: 350h

Post by Ghotti »

lesiu005 wrote:Zamawiany końcówka listopada 2021
Omotenashi + Luxury Sonic Grey, Hazel
Pierwotny termin: końcówka czerwca 2022.

Wiadomości od sprzedawcy:
6 wrzesnia
Samochód jest przypisany do produkcji październikowej. W grudniu powinien być w Polsce, odbiór w styczniu.
25 pazdziernik
Niestety przesunęło produkcję Pana samochodu na listopad. Więc odbiór styczeń/luty.
15 listopad
Pana samochód przypisany jest do produkcji grudniowej. Po 25 listopada będę wiedział czy się wyprodukuje w grudniu.
Welcome in da club ;) to samo ja tylko czerwony. 25.11 zamówiony. Nadal zero info o produkcji
Lew
Nowy lex user
Model Lexusa: NX350

Post by Lew »

Esdipio wrote:
Lew wrote:U mnie dzisiaj zmiana statusu na ,,w transporcie,, czyli jedzie z Belgi. Teraz się Ikarze czy są problemy z tym dostarczaniem .
U mnie tez dzis zmiana statusu. A czy korzystasz z aplikacji Lexus Link. Ktory etap masz odznaczony?
Tak korzystam , odznaczony status,, w produkcji,, i zmieniony kolor w statusie ,,w transporcie,, i oczywiście zmiana na mapce pokazana trasa z Belgii do Mszczonowa
vki
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by vki »

impet wrote:Mam już fakturę na auto z 31.10 i wysłałem już przelew .Kurier dzisiaj dostarczy dokumenty do zrobienia rejestracji.Auto jeszcze w drodze do Wrocławia.Podobno firma transportowa ma 14 dni roboczych licząc od daty 31.10.Jeszcze tylko montaż haka i można odbierać.Zamówienie z 22.10.2021.Prestige +Design+Tazuna+hak +koła.Kolor sonic grey.
U mnie widnieje info. od 18.10.2022r. w transporcie. Zamawiany 13.11.2021r.
Czy sprzedawca programuje ci przed odbiorem - koła letnie i zimowe. Tak na wszelki wypadek, gdybyś nie chciał jechać na zmianę do serwisu.
Myślałem, że hak zakładają w Mszczonowie.
Jakieś zabezpieczenie podwozia dodatkowe.
NEONX
Lex user

Post by NEONX »

U mnie dzisiaj zmiana w statucie
Auto w Polsce ale w jakiejś miejscowości Rostock a nie Mszczonowie
Dotarł do Belgii 4 listopada
Czy im się coś nie pomyliło z tym Rostock
Miał.ktos coś podobnego

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

mkb
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 450h

Post by mkb »

Mam informację od sprzedawcy, że transport 1200 aut, który miał dotrzeć do Belgii na początku listopada przekierowany został do Wielkiej Brytanii i stamtąd ma w dwóch transzach być skierowany do Polski. Pierwsza transza ma dotrzeć do kraju przy końcu listopada, a druga w połowie grudnia. Mój Lexus jest, według zapewnień sprzedawcy, pośród tych 1200 aut, ale nie wiadomo w której transzy trafi do Polski. Ja w aplikacji mam ciągłe status "W transporcie". Ten Rostock, to rzeczywiście zagadka. 

NEONX
Lex user

Post by NEONX »

Tak to wygląda Image

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Post Reply

Return to “Lexus NX”