Jestem ciekawy ile będzie trwał transport ale już jest blisko , prezent na święta będzie. Zamawiany w czerwcu 2022

Łączę się w bólu. Zamawiałem również 31.12.2021 i obecnie niby produkcja na styczeń, odbiór do końca marca. No zobaczymy...Klaudiusz wrote: Moje zamowienie tez jest z konca grudnia. Ale mam kolor biala perla. Stad pewnie takie opoznienie
NX350h Presige Design Tazuna - Sonic white. 31.12.2021.
U mnie tez dzis zmiana statusu. A czy korzystasz z aplikacji Lexus Link. Ktory etap masz odznaczony?Lew wrote:U mnie dzisiaj zmiana statusu na ,,w transporcie,, czyli jedzie z Belgi. Teraz się Ikarze czy są problemy z tym dostarczaniem .
Jestem ciekawy ile będzie trwał transport ale już jest blisko , prezent na święta będzie. Zamawiany w czerwcu 2022
Welcome in da clublesiu005 wrote:Zamawiany końcówka listopada 2021
Omotenashi + Luxury Sonic Grey, Hazel
Pierwotny termin: końcówka czerwca 2022.
Wiadomości od sprzedawcy:
6 wrzesnia
Samochód jest przypisany do produkcji październikowej. W grudniu powinien być w Polsce, odbiór w styczniu.
25 pazdziernik
Niestety przesunęło produkcję Pana samochodu na listopad. Więc odbiór styczeń/luty.
15 listopad
Pana samochód przypisany jest do produkcji grudniowej. Po 25 listopada będę wiedział czy się wyprodukuje w grudniu.
Tak korzystam , odznaczony status,, w produkcji,, i zmieniony kolor w statusie ,,w transporcie,, i oczywiście zmiana na mapce pokazana trasa z Belgii do MszczonowaEsdipio wrote:U mnie tez dzis zmiana statusu. A czy korzystasz z aplikacji Lexus Link. Ktory etap masz odznaczony?Lew wrote:U mnie dzisiaj zmiana statusu na ,,w transporcie,, czyli jedzie z Belgi. Teraz się Ikarze czy są problemy z tym dostarczaniem .
U mnie widnieje info. od 18.10.2022r. w transporcie. Zamawiany 13.11.2021r.impet wrote:Mam już fakturę na auto z 31.10 i wysłałem już przelew .Kurier dzisiaj dostarczy dokumenty do zrobienia rejestracji.Auto jeszcze w drodze do Wrocławia.Podobno firma transportowa ma 14 dni roboczych licząc od daty 31.10.Jeszcze tylko montaż haka i można odbierać.Zamówienie z 22.10.2021.Prestige +Design+Tazuna+hak +koła.Kolor sonic grey.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest