Wygląda jakby tył stał w małym pozytywie, a na wydruku 30 minut negatywu na koło...

Ciekawi mnie jakie znacie najlepsze setupy do IS200 do codziennej jazdy...
EDIT: dzięki za przeniesienie.
Z chęcią odświeżę temat, gdyż będę u siebie wymieniał zawieszenie i chcę ustawić geometrię od nowa.Ferdek wrote:Po regulacji geometrii na "prawidłową" zauważyłem, że auto nie jest już tak stabilne jak było...gdy miało skopaną geometrię.
Wygląda jakby tył stał w małym pozytywie, a na wydruku 30 minut negatywu na koło...![]()
Ciekawi mnie jakie znacie najlepsze setupy do IS200 do codziennej jazdy...
EDIT: dzięki za przeniesienie.
Ja przerobiłem X auta i nidy czegoś takiego nie miałemkubuszi wrote:Nie wiem czy wbiłem się z tematem dobrze ale nic podobnego nie znalazłem. Po wymianie kół zimowych 16 na letnie 17 kierownica przekręcona jest w lewo, trzymając ręce na za piętnaście trzecia prawa ręka jest jakiś centymetr wyżej. Kół nie wywarzałem bo kolejki teraz są zajebiaszcze, koła nie biją, auto jedzie prosto, nie pływa.... Co prawda przełożyłem koła z, które w tamtym sezonie były z tyłu na przód ale to przecież znaczenia mieć nie powinno. Podjechałem do gościa, który robi geometrię i powiedział mi, że "czasami w autach tak jest, jego dwóch pracowników też po zmianie kół mają kierownice lekko skręcone". Powiedział, że jak mi zrobi geometrię na letnich to jak założe zimówki to kiera skręci w prawo... Z tym, że w tamtym roku było wszystko spoko i coś mi się nie chce wierzyć żeby ot tak się stało bez przyczyny. Miał ktoś z Was kiedyś taki przypadek?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests