Keepmovin wrote:Hej,
też troche tego nie rozumiem.
Jak robilismy zamowienie grupowe na Poli, to kazdy dostal osobny rachunek i ew. FV.
Co sie zmienia w tym wypadku ?
Dokładnie tak - najpierw było uzgodnione za ile oraz przy jakiej ilości, potem przekazałem GT4 nasze dane, a Forumowiczom dane do wpłaty.
W ten sposób każdy miał indywidualną transakcję przy niższej cenie i zachowaniu dokumentu sprzedaży, jak również ci co się oopóźniają z zapłatą nie blokują otrzymania towaru tym co działają sprawnie. Teraz też tak chciałbym zrobić. W weekend rozsyłam zapytania.
Szczerze przyznam mi nie zależy na jakiejś super firmie przewodów, teraz mamy zwykłe gumy i auto i tak hamuje dobrze, to czy będę miał stalowy oplot tej czy innej firmy - i tak będzie spoko. Liczy się też cena.
Z trzeciej strony - oryginalne świeże przewody do jazdy dziennej w zupełności wystarczą. Nie wiem jak Wy, ale ja mimo podrasowanego zawieszenia nie wybieram się na tor i na 99% nie odczuję czy mam stalowy oplot czy nie. Alternatywnie podam też cenę na standardowe.
Zapytam o kilka opcji - wrzucę ceny i będziemy wtedy dyskutować komu na co starczy. Pewnie przy okazji cen - lista się też zmieni.