ES 350 - czy ten model jest warty uwagi?

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu ES
Post Reply
kvcpr370
Nowy lex user
Model Lexusa: nie posiadam jeszcze

ES 350 - czy ten model jest warty uwagi?

Post by kvcpr370 »

Witam, nie dawno dowiedziałem się że w swoim samochodzie mam zgnite blachę, gdzie koszt naprawy przerasta i zmierzam do sprzedaży oraz do zakupu innego pojazdu.

Chciałbym się was zapytać czy ten Lexus https://www.olx.pl/d/oferta/lexus-es-35 ... 7U9N7.html jest warty uwagi?

Najbardziej interesuje mnie to, żeby silnik był niezawodny i karoseria była bez nieszczęsnej korozji

Obecny pojazd jest sprowadzony z USA przez poprzedniego właściciela, niestety zostałem przez niego oszukany pod tym względem, ponieważ na oględzinach nie było widać takich faktów, ukazało się dopiero u lakiernika (nadkola, progi oraz głębsze dziury, gdzie nie było widać od strony zewnętrznej)

Znacie może jakieś alternatywy w wersji europejskiej oraz z napędem na przód lub 4x4?

Z góry dziękuje
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Re: ES 350 - czy ten model jest warty uwagi?

Post by ledziu »

Zamiast es możesz orientować się na avalona ale kwoty poniżej 30k.pln.w obu przypadkach zarówno es i Avalon zwiastują kłopoty. Opcją też jest Camry.

Alternatyw w wersjach europejskich raczej brak szczególnie że tu masz "twardą mechanikę" czyli bardzo trwałą.
Post Reply

Return to “Lexus ES”