Opinie użytkowników Lexusa NX 350h

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
Klaudiusz
Lex Master
Model Lexusa: NX350h

Post by Klaudiusz »

Fajnie ze sie dzielisz z nami swoimi doswiadczeniami :) dzieki!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tomasz76
Lex Driver
Model Lexusa: NX350h Omotenashi

Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h

Post by Tomasz76 »

Nie ma sprawy. Dzielę się swoimi spostrzeżeniami, ponieważ w dzisiejszym zakłamanym świecie trzeba być szczerym. Jeśli kupimy samochód, to powinniśmy mieć odwagę go krytykować. Natomiast gdy trafimy na fajne auto, to dlaczego nie pochwalić się zaletami. Poza tym lubię tutaj pisać, ponieważ jest to fajne forum. Zaczynam się trochę obawiać Lexusa NX, ponieważ ma tyle zalet, że wygląda to aż za dobrze. A jak wiadomo, jak wszystko wygląda zbyt kolorowo, to prędzej, czy później pierdyknie. Oby nie wydarzyło się to w przypadku Lexusa NX.
SnakeDoctor
Lex user
Model Lexusa: IS 200t

Post by SnakeDoctor »

Tomasz76 wrote:Zaczynam się trochę obawiać Lexusa NX, ponieważ ma tyle zalet, że wygląda to aż za dobrze.
Poczekaj kilka miesięcy jak minie fascynacja nowym samochodem.
Klaudiusz
Lex Master

Post by Klaudiusz »

SnakeDoctor wrote:
Tomasz76 wrote:Zaczynam się trochę obawiać Lexusa NX, ponieważ ma tyle zalet, że wygląda to aż za dobrze.
Poczekaj kilka miesięcy jak minie fascynacja nowym samochodem.
To obstawiam ze kolega poszuka nowego RXa :)

Tomasz76
Lex Driver

Post by Tomasz76 »

Problem w tym, że fascynacja już minęła i teraz szukam wad. Jakby nie patrzeć, to kilka już znalazłem. Przypominam też, że odebrałem 2 NX i obydwa sprawują się bardzo dobrze. Jeden ma przebieg 10tys, a drugi 5tys. Na premierę nowego Lexusa RX oczywiście się wybieram :)
whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

Tomasz76 wrote:Problem w tym, że fascynacja już minęła i teraz szukam wad. Jakby nie patrzeć, to kilka już znalazłem. Przypominam też, że odebrałem 2 NX i obydwa sprawują się bardzo dobrze. Jeden ma przebieg 10tys, a drugi 5tys. Na premierę nowego Lexusa RX oczywiście się wybieram :)
dla mnie na papierze wygląda (w normalnych wersjach silnikowych) bardzo blisko nx'a - prawie wprost wersja wyżej - daj znać odnośnie porównania wrażeń dotyczących wykończenia środka / materiałów (np obszycie siedzeń/kierownicy) / jak gra levinson (jeżeli zwracasz na to uwagę - chyba jest inny system/układ niż w nx)
NEONX
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by NEONX »

Sonic Gray, dark rose i czarna podsufitka Dla.mnie super ale to kwestia gustu nie ma co szukać reguł bo nie ma

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Tomasz76
Lex Driver

Post by Tomasz76 »

whero wrote:
Tomasz76 wrote:Problem w tym, że fascynacja już minęła i teraz szukam wad. Jakby nie patrzeć, to kilka już znalazłem. Przypominam też, że odebrałem 2 NX i obydwa sprawują się bardzo dobrze. Jeden ma przebieg 10tys, a drugi 5tys. Na premierę nowego Lexusa RX oczywiście się wybieram :)
dla mnie na papierze wygląda (w normalnych wersjach silnikowych) bardzo blisko nx'a - prawie wprost wersja wyżej - daj znać odnośnie porównania wrażeń dotyczących wykończenia środka / materiałów (np obszycie siedzeń/kierownicy) / jak gra levinson (jeżeli zwracasz na to uwagę - chyba jest inny system/układ niż w nx)
Premiera RX planowana jest we wrześniu, ale wcale mnie nie zdziwi, jak zostanie przesunięta.
Tomasz76
Lex Driver

Post by Tomasz76 »

Nie pisałem jeszcze o tym, że już kilka razy korzystałem z opcji wcześniejszego schładzania wnętrza auta, poprzez aplikację Lexus Link. Ustawiamy temperaturę do jakiej ma się schłodzić wnętrze i czekamy 10-15 minut. Opcja fajna, tylko trzeba pamiętać za ile minut chce się odjechać autem :) Mamy do wyboru 10min, 15min, lub 20 minut.
Klaudiusz
Lex Master

Post by Klaudiusz »

Tomasz76 wrote:Nie pisałem jeszcze o tym, że już kilka razy korzystałem z opcji wcześniejszego schładzania wnętrza auta, poprzez aplikację Lexus Link. Ustawiamy temperaturę do jakiej ma się schłodzić wnętrze i czekamy 10-15 minut. Opcja fajna, tylko trzeba pamiętać za ile minut chce się odjechać autem :) Mamy do wyboru 10min, 15min, lub 20 minut.
Czy to korzysta z energii z baterii czy odpala samochod na X czasu?

Post Reply

Return to “Lexus NX”