Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poczekaj kilka miesięcy jak minie fascynacja nowym samochodem.Tomasz76 wrote:Zaczynam się trochę obawiać Lexusa NX, ponieważ ma tyle zalet, że wygląda to aż za dobrze.
To obstawiam ze kolega poszuka nowego RXaSnakeDoctor wrote:Poczekaj kilka miesięcy jak minie fascynacja nowym samochodem.Tomasz76 wrote:Zaczynam się trochę obawiać Lexusa NX, ponieważ ma tyle zalet, że wygląda to aż za dobrze.
dla mnie na papierze wygląda (w normalnych wersjach silnikowych) bardzo blisko nx'a - prawie wprost wersja wyżej - daj znać odnośnie porównania wrażeń dotyczących wykończenia środka / materiałów (np obszycie siedzeń/kierownicy) / jak gra levinson (jeżeli zwracasz na to uwagę - chyba jest inny system/układ niż w nx)Tomasz76 wrote:Problem w tym, że fascynacja już minęła i teraz szukam wad. Jakby nie patrzeć, to kilka już znalazłem. Przypominam też, że odebrałem 2 NX i obydwa sprawują się bardzo dobrze. Jeden ma przebieg 10tys, a drugi 5tys. Na premierę nowego Lexusa RX oczywiście się wybieram
Premiera RX planowana jest we wrześniu, ale wcale mnie nie zdziwi, jak zostanie przesunięta.whero wrote:dla mnie na papierze wygląda (w normalnych wersjach silnikowych) bardzo blisko nx'a - prawie wprost wersja wyżej - daj znać odnośnie porównania wrażeń dotyczących wykończenia środka / materiałów (np obszycie siedzeń/kierownicy) / jak gra levinson (jeżeli zwracasz na to uwagę - chyba jest inny system/układ niż w nx)Tomasz76 wrote:Problem w tym, że fascynacja już minęła i teraz szukam wad. Jakby nie patrzeć, to kilka już znalazłem. Przypominam też, że odebrałem 2 NX i obydwa sprawują się bardzo dobrze. Jeden ma przebieg 10tys, a drugi 5tys. Na premierę nowego Lexusa RX oczywiście się wybieram
Czy to korzysta z energii z baterii czy odpala samochod na X czasu?Tomasz76 wrote:Nie pisałem jeszcze o tym, że już kilka razy korzystałem z opcji wcześniejszego schładzania wnętrza auta, poprzez aplikację Lexus Link. Ustawiamy temperaturę do jakiej ma się schłodzić wnętrze i czekamy 10-15 minut. Opcja fajna, tylko trzeba pamiętać za ile minut chce się odjechać autemMamy do wyboru 10min, 15min, lub 20 minut.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests