foka1 wrote:omvl reg polecam

foka1 wrote:omvl reg polecam
Do gofra w sam raz ...Yarecki wrote:foka1 wrote:omvl reg polecam
i to max 1.6LinkPL wrote:Do gofra w sam raz ...Yarecki wrote:foka1 wrote:omvl reg polecam
Link
Owczar szkoda prądu, elektrozawór to nie wtryskiwaczowczar wrote:A co ma strojenie do cykaczy pod maską? Jak bym chciał cykacza to bym kupił diesla
W każdym "Bulkowie" są fani swoich magików i niech tak zostanie, nikt Ci tu z błędu nie ma zamiaru wyprowadzać.foka1 wrote:co macie do omvl ,musza u was byc slabi gazownicy skoro nie potrafia pozadnie wystroic instalacji z tymi wtryskami do gs 300 mk2 .POLECAM MAROL GAZ BOLSZEWO![]()
Pozostaje pytanie jakie dokładnie lovato?DanLexus wrote:Czy ktos moze mi cos powiedziec na temat LOVATO? Wiem ze to instalka wloska na licencji LANDI RENZO. Pytam bo ostatnio rozmawialem z gazownikim ktory montuje rozne instalki ale do mojego is300 poleca mi wylacznie LANDI lyb LOVATO jako tansza alternatywe. I co ciekawsze nie podejmie sie montazu STAGA o ktorym mu wspomnialem bo jego zdaniem jest przestazaly ani HANA bo zbyt duzo ich musi wymieniac. Co wy na to?
LOVATO EASY FAST OBD IIYarecki wrote:Pozostaje pytanie jakie dokładnie lovato?
Mówił ogólnie o STAG, a ja myślałem o STAG 300 ISA2Yarecki wrote:To to samo co napisałeś stag ( to tylko sterownik i jest wiele odmian).
W grę wchodzą chyba tylko niebieskie, więc sądze że o nich była mowa.Yarecki wrote:Hana też zależy jakie itd.
Celowo nie podawałem zbyt wielu szczegółów, bo na razie interesuje mnie opinia na temat marki LOVATO, jej bezawaryjności i funkcjonowania.Yarecki wrote:Bardzo ogólnie napisane.
Być może dobrze zarobi, ale nie ma to dla mnie znaczenia. Ważniejsze jest to żeby dobrze taka instalka śmigała i to ile będę musiał za to zapłacić. Za LOVATO EASY FAST OBD II usłyszałem 3 600 zł z regulacją na hamowni i wykresem który otrzymam. Za LANDI RENZO OMEGAS 4 400 zł również z hamownią.Yarecki wrote:Koleś nie chce nic innego bo na tym Lovato pewnie najwięcej zarabia albo najlepiej się czuje ( albo i jedno i drugie)
Pewnie tak; jednak z drugiej strony na zachodzie montują głównie gotowe instalki (PRINS, LANDI RENZO, BRC,...).Yarecki wrote:Generalnie dobry składak to dobry wybór a STAG nie jest jedyną marką która produkuje sterowniki na Polskim rynku.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest