He he dobremikrus wrote:U mnie do dziś sąsiedzi ze mną nie rozmawiają...

He he dobremikrus wrote:U mnie do dziś sąsiedzi ze mną nie rozmawiają...
Tak mi się wydaje, że jest mniej prestiżowy, pewnie głównie dlatego że jest mniej znany.michalm320 wrote: Może jest uważany za mniej prestiżowy niż S klasa, czy BMW 7...
Wszystko zależy w jakim stanie kupisz auto i ile będziesz nim jeździł. Akurat w przypadku SCka przy określonym sposobie użytkowania i serwisowania jestem w stanie uwierzyć że poziom wymagań finansowych będzie na poziomie e36.jarekrk wrote:Jak jest z utrzymaniem SC400? Ktoś napisał, że taniej niż e36 ale traktuje to jako żart
Na allegro częsci jest bardzo mało, a jak wygląda w hurtowaniach sprawa?
Silnikowo to jest jak LS400, więc tu chyba jest spoko a jak inne rzeczy?
Powiem, że korci mnie aby na wiosne sprzedać E46 i właśnie chce znów coś japońskiego kupić(musi być RWD i szybciej jeździć niż obecne moje 323-no ta bene tylko z tego powodu 2 lata temu nie kupiłem 200isa tylko e46)teraz myślę nad 3 autami 200sx(s13-14 obojętne ale musi być SR motor)- supra MK3- i lex SC400.
Najbardziej kręci mnie SC bo po pierwsze V8 po drugie pięknie wygląda, tylko aby co kol wiek sie o tym aucie dowiedzieć to ciężko jest.
ledziu wrote:Wszystko zależy w jakim stanie kupisz auto i ile będziesz nim jeździł. Akurat w przypadku SCka przy określonym sposobie użytkowania i serwisowania jestem w stanie uwierzyć że poziom wymagań finansowych będzie na poziomie e36.
P.S.
S13 z SRem zapomnij chyba że SWAP a s14 całkowicie różny od SCka a do tego sam w sobie SR jest takim sobie silnikiem.
U mnie pan na strzeżonym jak zobaczył auto to zrobił oczy jak 5 zł i na plakietce napisał "LEXUX"Travis wrote:Jak kupiłem IS200 to teść się pytał co to za marka w ogóle jest? Chińska?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests