LS 600HL Instrukcja obsługi.
- Raven377
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430 III
LS 600HL Instrukcja obsługi.
Szukam jakiejś instrukcji obsługi do LS 600HL MK IV Może ktoś z kolegów może udostępnić ?
Jeśli choć raz wsiadłeś do Lexa ... możesz być pewien, że kiedyś go sobie kupisz.
STOP HYBRID GO
V8
STOP HYBRID GO
- simoneus
- Lex user
- Model Lexusa: GS300, USB 5.0, 600H
Re: LS 600HL Instrukcja obsługi.
Mam książeczkę. Co potrzebujesz?
- Raven377
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430 III
Re: LS 600HL Instrukcja obsługi.
Mój pacjent to LS 600HL w wersji amerykańskiej z 2008 r
Znalazłem stronę na której był .pdf tłumaczalny na polski więc sporo sobie ogarnąłem ale chyba ta strona ma blokadę czasową bo już tam nie mogę wejść.
A chciałem poczytać o:
- napędzie hybrydowym,
- sterowaniu głosowym bo działa ono chyba inaczej niż w LS430,
- parametrach radia bo moje ma tylko częstotliwości z nieparzystymi 0,10 MHz na UKF (ale chyba amerykańce tak mają) i nie mogę znaleźć czy to radio ma
funkcję AF bo nie przełącza mi częstotliwości w trakcie poruszania się,
- tempomacie z radarem, mam tu jakiś błąd lub uszkodzenie bo na postoju tempomat działa, a jak tylko ruszę do przodu lub do tyłu CRUISE zaczyna migać i
tempomat zgłasza błąd ( będę to jeszcze sprawdzał, ale może coś jest w instrukcji).
Znalazłem stronę na której był .pdf tłumaczalny na polski więc sporo sobie ogarnąłem ale chyba ta strona ma blokadę czasową bo już tam nie mogę wejść.
A chciałem poczytać o:
- napędzie hybrydowym,
- sterowaniu głosowym bo działa ono chyba inaczej niż w LS430,
- parametrach radia bo moje ma tylko częstotliwości z nieparzystymi 0,10 MHz na UKF (ale chyba amerykańce tak mają) i nie mogę znaleźć czy to radio ma
funkcję AF bo nie przełącza mi częstotliwości w trakcie poruszania się,
- tempomacie z radarem, mam tu jakiś błąd lub uszkodzenie bo na postoju tempomat działa, a jak tylko ruszę do przodu lub do tyłu CRUISE zaczyna migać i
tempomat zgłasza błąd ( będę to jeszcze sprawdzał, ale może coś jest w instrukcji).
Jeśli choć raz wsiadłeś do Lexa ... możesz być pewien, że kiedyś go sobie kupisz.
STOP HYBRID GO
V8
STOP HYBRID GO