Lexus NX II Akcesoria

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
odoja
Lex user
Model Lexusa: NX 24

Re: Lexus NX II Akcesoria

Post by odoja »

Bardzo dobre, dużo lepsze niż oryginalne, od zimy je mam. Nie smużą, bardzo ładnie szyba wygląda po ich pracy.
QbekNX350
Lex user
Model Lexusa: NX350h + LBX

Post by QbekNX350 »

Jeżeli ktoś myśli nad zmianą dywaników to polecam KOVVAR z motodywaniki. Kupiłem juz do trzeciego auta, tańsze, lepsze niż oryginał i pasują idealnie.
NX350h 2022r + LBX 2024r
I.Q.
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by I.Q. »

Idka00 wrote: 15 Mar 2025, o 12:21
I.Q. wrote: 23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??

Tak, kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są zarówno w przednich, jak i tylnych drzwiach.
Masz jakieś zdjęcie ? Możesz to jakoś udowodnić ? Bo albo masz jakiś inna wersję i innne pakiety - bo w Prestige+Design|Tazuna|Premium są tylko w drzwiach przednich
Papylon
Lex user
Model Lexusa: NX350h AWD

Post by Papylon »

W OMO mam tylko w przednich drzwiach.
Runior
Nowy lex user

Post by Runior »

Czy ktoś kupował roletki przeciwsłoneczne do tylnych okien? Jest to element wyposażenia, którego ewidentnie mi brakuje, a często jest obecny w sporo tańszych sedanach.
Jest jakaś oferta na allegro, ale zawsze w takich sytuacjach zastanawiam się czy nie przepłacam 200% względem tego samego towaru sprzedawanego w Chinach.
krzysztof1232025
Nowy lex user

Post by krzysztof1232025 »

Andrzejxxx wrote: 23 Feb 2025, o 18:39 Część, u mnie też były zaślepki, pod spodem są przewody z wtyczką. Zamontowali w ASO, link do aukcji masz w moim poście.
-------------------------------------

Dzień dobry,
chciałbym zapytać w jaki sposób wyciągnął Pan zaślepki z przednich drzwi? Czy po wyjęciu zaślepek była kostka do podłączenia projektora LED?
Poproszę o podanie linku do projektora LED oraz ewentualne zdjęcia, jak wygląda demontaż i po zamontowaniu, jeśli byłaby taka możliwość :)

Też posiadam Lexusa NX 350h w wersji Prestige z pakietami Design, Tazuna, Premium z rocznika 2024 - rok modelowy 2025 (podświetlane wszystkie klamki LED na zewnętrz auta).
Tylko w przednich drzwiach posiadam zaślepki, w miejscu gdzie można zamontować oświetlenie (projektory LED).

Ja znalazłem takie, tylko nie wiem czy będą pasowały do auta w tej wersji:
https://ledprojektor.pl/pl/p/Lexus-LED- ... RX-UX/1555

Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.

Pozdrawiam,
Krzysztof :)
krzysztof1232025
Nowy lex user

Post by krzysztof1232025 »

J@RO wrote: 23 Feb 2025, o 23:09
I.Q. wrote: 23 Feb 2025, o 20:42 "W mnie w Prestige+Design|Tazuna|Premium były zaślepki, ale również kabelki. I to nawet zaślepki miały specjalne miejsce na zamontowanie kabelków, żeby się nie plątały po drzwiach. Zamontowanie LEDów trwało jakieś 20 minut z ogarnięciem lampek w domu, wyjściem na noc|mróz, znalezieniem sposobu podważenia i wyjęcia zaślepek po ciemku, dopasowaniem polaryzacji kabelków i wciśnięciem LEDów w drzwi."

Te kable w wersji Prestige+Design|Tazuna|Premium są w tylnich i przednich drzwiach ??
Przed chwilą sprawdziłem Ja w tym samym modelu rocznik 2025 mam tylko w przednich drzwiach

-----------------------

Dzień dobry,
chciałbym zapytać w jaki sposób wyciągnął Pan zaślepki z przednich drzwi? Czy po wyjęciu zaślepek była kostka do podłączenia projektora LED?
Poproszę o podanie linku do projektora LED oraz ewentualne zdjęcia, jak wygląda demontaż i po zamontowaniu, jeśli byłaby taka możliwość :)

Też posiadam Lexusa NX 350h w wersji Prestige z pakietami Design, Tazuna, Premium z rocznika 2024 - rok modelowy 2025 (podświetlane wszystkie klamki LED na zewnętrz auta).
Tylko w przednich drzwiach posiadam zaślepki, w miejscu gdzie można zamontować oświetlenie (projektory LED).

Pozdrawiam,
Andrzejxxx
Nowy lex user
Model Lexusa: Nx

Post by Andrzejxxx »

krzysztof1232025 wrote: 18 Jul 2025, o 19:01
Andrzejxxx wrote: 23 Feb 2025, o 18:39 Część, u mnie też były zaślepki, pod spodem są przewody z wtyczką. Zamontowali w ASO, link do aukcji masz w moim poście.
-------------------------------------

Dzień dobry,

Pozdrawiam,
Część, ledy kupiłem na AliExpress dokładnie takie same jak w linkowanej aukcji. Podłączyli mi w salonie lexusa wiec nie wiem jak wyjęli zaślepki.
gracus7
Nowy lex user
Model Lexusa: NX350h

Post by gracus7 »

Czy ktoś kupował już chlapacze do NX-a 350h.
Jak to wygląda po zamontowaniu?
Czy np te z alliexpress dużo różnią się od oryginalnych?
Zastanawiam się nad montażem chlapaczy bo auto brudne z tyłu jak diabli. Natomiast przednie chlapacze podejrzewam uchronią zabrudzenia błotem wewnętrzne listwy drzwiowe.
Patrząc z przodu na profil listwy progowej błotnika i listwy nadkola to są 3 różne płaszczyzny a chlapacze na zdjęciach raczej mają jedną płaszczyznę co świadczy o tym, że chlapacz przy płaszczyźnie błotnika będzie odstawał i może to tragicznie wyglądać.
Papylon
Lex user
Model Lexusa: NX350h AWD

Post by Papylon »

gracus7 wrote: 4 Aug 2025, o 22:57 Czy ktoś kupował już chlapacze do NX-a 350h.
Jak to wygląda po zamontowaniu?
Czy np te z alliexpress dużo różnią się od oryginalnych?
Zastanawiam się nad montażem chlapaczy bo auto brudne z tyłu jak diabli. Natomiast przednie chlapacze podejrzewam uchronią zabrudzenia błotem wewnętrzne listwy drzwiowe.
Patrząc z przodu na profil listwy progowej błotnika i listwy nadkola to są 3 różne płaszczyzny a chlapacze na zdjęciach raczej mają jedną płaszczyznę co świadczy o tym, że chlapacz przy płaszczyźnie błotnika będzie odstawał i może to tragicznie wyglądać.
Mam oryginalne. Niektorzy uzytkownicy sie tutaj wypowiadali, ze sa....za duze,brzydkie.
Chlapacze maja byc duze aby spelnialy swoja role. Mi niepotrzebne sa naparstki tylko chlapacze.
Wedlug mnie dobrze wydane pieniadze. Zalozone zostaly w salonie jak kupowalem 350h.
Post Reply

Return to “Lexus NX”