IS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
- _3rd
- Lex user
- Model Lexusa: IS200t
Re: IS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
Moim zdaniem nie zmieniają właścicieli zbyt często, a także nie jest ich aż tyle dostępnych na rynku, co np. niemieckich marek. Jak kupowałem swojego w UK 5.5 roku temu to były tylko 3 dostępne z 2.0t. Jest to pierwsze auto, z którego jestem zadowolony i nie zmieniłem po tak długim czasie.
-
Supreme23
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS
Cześć wszystkim. Rozważam zakup MKIII po lifcie bo uważam, że to najładniejsze auto na rynku. Niestety, na rynku w Stanach. Tym samym jestem zmuszony do zakupu takiego sprowadzonego auta. Czy ktoś tutaj ma doświadczenia z serwisowaniem takiego auta w Polsce? Zakup części? Teoretycznie celuje w silnik 2.0 więc ten z wersji przed liftem, ale jak to wygląda w praktyce?
-
ledziu
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
W praktyce nie ma żadnego problemu z serwisem. Toyota/Lexus nawet w wersjach nie sprzedawanych w Pl jest bezproblemowy serwisowo.
-
JAPS
- Lex user
- Model Lexusa: RX450h+
Serwis i obsługa Lexusa jak i innych japońskich samochodów nie oferowanych w Polsce nie będzie problemem dla dobrego serwisu.
Schody mogą się zacząć dopiero gdy trafi nam się szkoda. Likwidacja może ciągnąć się bardzo długo...
Schody mogą się zacząć dopiero gdy trafi nam się szkoda. Likwidacja może ciągnąć się bardzo długo...
-
ledziu
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
A czemu ma się ciągnąć długo ?