A to już akurat mam, pewnie przez zaniechanie, bo nic nie ustawiałem aby tak było, tudzież nie było

A to już akurat mam, pewnie przez zaniechanie, bo nic nie ustawiałem aby tak było, tudzież nie było
w usa/japonii zapraszają miesiąc po odebraniu po odebraniu nowego pojazdu na bezpłatne sprawdzenie wszystkiego + pomoc w zmianie ustawień / odpowiedź na dowolne pytania (wszystko bezpłatnie)
Mnie coś podobnego spotkało w salonie w Krakowie, na Al. Pokoju. Po 2-3 tygodniach od odbioru auta dostałem telefon z zaproszeniem do salonu na konsultację z serwisantem na temat auta, ustawień itd.
bardzo miłe pozytywne wrażenie pozostawia taka interakcjalepson89 wrote: ↑22 Apr 2024, o 20:56Mnie coś podobnego spotkało w salonie w Krakowie, na Al. Pokoju. Po 2-3 tygodniach od odbioru auta dostałem telefon z zaproszeniem do salonu na konsultację z serwisantem na temat auta, ustawień itd.
Serio? Mam zupełnie inne wrażenia z tego salonu, wszystko było dobrze do wydania samochodu. Potrzebowałem coś załatwić ze sprzedawcą, dzwoniłem, zostawiałem wiadomości i... echo. Czyli stara zasada -"byle do bramy a potem się nie znamy", działa i ma się dobrze.lepson89 wrote: ↑22 Apr 2024, o 20:56Mnie coś podobnego spotkało w salonie w Krakowie, na Al. Pokoju. Po 2-3 tygodniach od odbioru auta dostałem telefon z zaproszeniem do salonu na konsultację z serwisantem na temat auta, ustawień itd.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests