Nie wiem co tam bylo montowane ale jest mozliwe ze jednych rocznikach co innego a w drugich co innego

Czyli 3S-GE nie jest dostepny na rynku europejskim? i jak znajde samochod z tym silnikiem to rynek japonski? lub przeszczep ?
Zgadza się mój też nie ma szperyinger wrote:
IS 300 nie każdy ma szperę , w moim na podnośniku tylne koła się kręcą w przeciwnych kierunkach - znaczy się szpery brak.
Nie zgodzę się.tomekb wrote:is200 poza gorszym przyspieszeniem do 100km/h niczym sie nie rozni nawet te same hamulce sa
ale prowadzi sie to auto tak samo mam akurat doswiadczenie bo jezdzilem 2 na nowkach amorachcarfun wrote:Nie zgodzę się.tomekb wrote:is200 poza gorszym przyspieszeniem do 100km/h niczym sie nie rozni nawet te same hamulce sa
Miałem is200 i mam is300.
Napewno są inne amortyzatory przednie - co do tylnych nie mam doświadczenia.
Nie są te same - po co wprowadzać ludzi w błądtomekb wrote:z zawieszniem wydaje mi sie ze tak bo amory w katalogach sa te same
Tzn katalog intercarsu i kyb kłamie spradz numery czesci a pozniej wypisuj toyodiy tez podaje ze sa te samecarfun wrote:Nie są te same - po co wprowadzać ludzi w błądtomekb wrote:z zawieszniem wydaje mi sie ze tak bo amory w katalogach sa te same
Kupowałem do swojego nie tak dawno amorki kayaba i był inny niżeli do is200 do którego też wcześniej kupowałem - ale ja się nie znam więc pewnie się mylę.prosperopro wrote:mi sie wydaje ze inne w zawieszeniu sa sprezyny bo znalazlem amorki i bylo napisane is200/300 ale sprezyn nie moge znalezc wspolnych.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest