Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klaudiusz
2 razy naciskasz, 4 razy mrugnie dioda
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W instrukcji jest dopisek " * w wybranych wersjach". Jaką masz wersję NX-a. Dzisiaj korzystam z innego samochodu, więc nie mogę aktualnie tego sprawdzić. Szczerze o ile pamiętam nigdy nie potrzebowałem tego używać.
Raz nie domknąłem tylnych drzwi i zamknąłem samochód. Po jakimś czasie włączyła się syrena a z aplikacji Vodafone dostałem powiadomienie o incydencie + po 2h telefon z Vodafone czy wszystko ok. Wcześniej zdarzyło się, że pies w swoim transporterze za mocno się ruszał kiedy płaciłem za parking i też włączyła się syrena, ale bez info z Vodafone, pewnie dlatego, że wszystkie drzwi były domknięte.koloramat wrote: ↑3 Mar 2023, o 09:31W instrukcji jest dopisek " * w wybranych wersjach". Jaką masz wersję NX-a. Dzisiaj korzystam z innego samochodu, więc nie mogę aktualnie tego sprawdzić. Szczerze o ile pamiętam nigdy nie potrzebowałem tego używać.
Czy te samochody w ogóle mają fabryczne autoalarmy z emisją dźwięku zainstalowane i wyzwalane między innymi na skutek ruchu w kabinie ? Mają tylko fabryczny immobilizer.
Na Polskę mamy produkowane wersję zubożałe pod wieloma względami. Kto używał aplikację Lexus-LINK w pełnej wersji (na przykład USA) wie o czym piszę.
Czy komuś włączył się kiedyś sygnał alarmu ?
O, dzięki za info. Od wczoraj mam swojego Lexa, od tygodnia Samsung S23 ultra i rzeczywiście nie ładowało się ale myślałem że coś trzeba w ustawieniach pozmieniać
Tak, bo uruchomił się alarm Vodafone, a @koloramat pisze o fabrycznym z którym zagadam 100% Autoalarm fabryczny? tak nie na polskim rynku. Rynek a rynek: był tu na forum zamieszczony film gdzie gościu odniósł się o RM24 w UE i okazało się że grono tych "nowości" było od samego początku dostępnych na tamtych rynkach US itp.groover wrote: ↑3 Mar 2023, o 13:57Raz nie domknąłem tylnych drzwi i zamknąłem samochód. Po jakimś czasie włączyła się syrena a z aplikacji Vodafone dostałem powiadomienie o incydencie + po 2h telefon z Vodafone czy wszystko ok. Wcześniej zdarzyło się, że pies w swoim transporterze za mocno się ruszał kiedy płaciłem za parking i też włączyła się syrena, ale bez info z Vodafone, pewnie dlatego, że wszystkie drzwi były domknięte.koloramat wrote: ↑3 Mar 2023, o 09:31W instrukcji jest dopisek " * w wybranych wersjach". Jaką masz wersję NX-a. Dzisiaj korzystam z innego samochodu, więc nie mogę aktualnie tego sprawdzić. Szczerze o ile pamiętam nigdy nie potrzebowałem tego używać.
Czy te samochody w ogóle mają fabryczne autoalarmy z emisją dźwięku zainstalowane i wyzwalane między innymi na skutek ruchu w kabinie ? Mają tylko fabryczny immobilizer.
Na Polskę mamy produkowane wersję zubożałe pod wieloma względami. Kto używał aplikację Lexus-LINK w pełnej wersji (na przykład USA) wie o czym piszę.
Czy komuś włączył się kiedyś sygnał alarmu ?
Users browsing this forum: Slawix and 3 guests