Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350H
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
Uważasz, że każdy posiada przystosowany do tego telefon? Skoro i tak Android Auto wymaga kabla to po co mi indukcja...
NX 350H AWD F Sport Sonic Grey - Odebrany 01.2023
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
tu akurat podpinam się pod pytanie - jak wyłączyć?whero wrote: ↑4 Feb 2023, o 18:19po co chciałabyś wyłączać ładowarkę bezprzewodową? nie za bardzo widzę sens...Ampersand wrote: ↑3 Feb 2023, o 08:56 Przeczytałem ten temat od początku ale nadal poszukuję odpowiedzi na kwestie, które mnie nurtują (wiem - instrukcja, jestem w trakcie...):Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi.
- Nie jestem w stanie połączyć aplikacji Link z aplikacją mulimedialną za pomocą kodu QR - wszystko działa poza tym, że konto jest niepołączone i nie wiem czy ma to wpływ na cokolwiek.
- Przy próbie wykonanania aktualizacji wyskakuje błąd. Możecie podpowiedzieć gdzie sprawdzić wersje oprogramowania (wersję map chyba mam z początku 2022, nie wiem czy to to samo)? Ktoś tu pisał, że ten problem rozwiązał aktualizacją w serwisie więc chciałbym się upewnić czy mam wersję przed czy po tej aktualizacji.
- Czy do powyższej aktualizacji musze połączyć się z wifi?
- Czy jest gdzieś opcja do włączania/wyłączania ladowarki bezprzewodowej?
Zarówno na tel żony (apple) jak i mój (samsung) ta ładowarka nie działa, więc po co ma być włączona?
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: rx, gs, nx
powiem tak... zgłoś się do ASO - u mnie testowane na IP 13pro max, ip 13 oraz ip 13 mini ładowarka bezprzewodowa działała bez problemów ~ trasy 1-3h i ani razu nie rozłączało (jeżeli miałoby to mieć znaczenie to 13 pro max etui dbrand grip, 13 / 13 mini w etui standard z pierścieniem magsafe)lukke wrote: ↑5 Feb 2023, o 13:28tu akurat podpinam się pod pytanie - jak wyłączyć?whero wrote: ↑4 Feb 2023, o 18:19po co chciałabyś wyłączać ładowarkę bezprzewodową? nie za bardzo widzę sens...Ampersand wrote: ↑3 Feb 2023, o 08:56 Przeczytałem ten temat od początku ale nadal poszukuję odpowiedzi na kwestie, które mnie nurtują (wiem - instrukcja, jestem w trakcie...):Dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi.
- Nie jestem w stanie połączyć aplikacji Link z aplikacją mulimedialną za pomocą kodu QR - wszystko działa poza tym, że konto jest niepołączone i nie wiem czy ma to wpływ na cokolwiek.
- Przy próbie wykonanania aktualizacji wyskakuje błąd. Możecie podpowiedzieć gdzie sprawdzić wersje oprogramowania (wersję map chyba mam z początku 2022, nie wiem czy to to samo)? Ktoś tu pisał, że ten problem rozwiązał aktualizacją w serwisie więc chciałbym się upewnić czy mam wersję przed czy po tej aktualizacji.
- Czy do powyższej aktualizacji musze połączyć się z wifi?
- Czy jest gdzieś opcja do włączania/wyłączania ladowarki bezprzewodowej?
Zarówno na tel żony (apple) jak i mój (samsung) ta ładowarka nie działa, więc po co ma być włączona?
-
- Lex Driver
-
- Lex user
Z innej beczki.
Który serwis w Warszawie, ewentualnie w Krakowie polecacie? Chodzi mi o ASO z dobrą opinią.
Który serwis w Warszawie, ewentualnie w Krakowie polecacie? Chodzi mi o ASO z dobrą opinią.
-
- Lex user
Może kwestia aktualizacji/wersji ładowarki (jeżeli takie są)?whero wrote: ↑5 Feb 2023, o 14:38powiem tak... zgłoś się do ASO - u mnie testowane na IP 13pro max, ip 13 oraz ip 13 mini ładowarka bezprzewodowa działała bez problemów ~ trasy 1-3h i ani razu nie rozłączało (jeżeli miałoby to mieć znaczenie to 13 pro max etui dbrand grip, 13 / 13 mini w etui standard z pierścieniem magsafe)
Jeździłem dwoma NX, w pierwszym (jeden z pierwszych, pokazowych) ładowanie nie działało ani na IP13Pro ani starszym Note, w drugim (cholera wie z kiedy) nie działa na IP13Pro i nowym S 23 Ultra, o dziwo stary Note (nawet w etui) działa...
Przez "nie działa" rozumiem ładowanie 2-3 sek. po czym koniec.
-
- Lex Driver
gdyby w aso robili duży problem mówiąc że to jest standard i winiliby telefony czy coś to możnaby się dogadać żeby przedstawić im porównanie czy coślukke wrote: ↑5 Feb 2023, o 16:09Może kwestia aktualizacji/wersji ładowarki (jeżeli takie są)?whero wrote: ↑5 Feb 2023, o 14:38powiem tak... zgłoś się do ASO - u mnie testowane na IP 13pro max, ip 13 oraz ip 13 mini ładowarka bezprzewodowa działała bez problemów ~ trasy 1-3h i ani razu nie rozłączało (jeżeli miałoby to mieć znaczenie to 13 pro max etui dbrand grip, 13 / 13 mini w etui standard z pierścieniem magsafe)
Jeździłem dwoma NX, w pierwszym (jeden z pierwszych, pokazowych) ładowanie nie działało ani na IP13Pro ani starszym Note, w drugim (cholera wie z kiedy) nie działa na IP13Pro i nowym S 23 Ultra, o dziwo stary Note (nawet w etui) działa...
Przez "nie działa" rozumiem ładowanie 2-3 sek. po czym koniec.

najważniejsze to się ich nie czepiać - oni mogą tylko próbować prosić żeby im przysłali kolejne części a potem próbować je montować i sprawdzać czy się poprawia
-
- Lex Driver
tbh można napisać jakiś zbiorczy list z zapytaniem o to kiedy w końcu obiecana aktualizacja dodająca android auto bezprzewodowo?
mogliby przynajmniej przysłać ludziom tymczasowo adaptery ~ są dongle dodające android auto bezprzewodowo do aut które mają tylko przewodowo ~ motorola MA1 etc
-
- Lex Master
A kto komu obiecal? Masz gdzies to na papierze?whero wrote:tbh można napisać jakiś zbiorczy list z zapytaniem o to kiedy w końcu obiecana aktualizacja dodająca android auto bezprzewodowo?
mogliby przynajmniej przysłać ludziom tymczasowo adaptery ~ są dongle dodające android auto bezprzewodowo do aut które mają tylko przewodowo ~ motorola MA1 etc
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Lex Driver
w pierwszej specyfikacji / informacjach prasowych był wymieniony android auto bezprzewodowo - bazowaliśmy na tym składając zamówienia / przy odbiorach byliśmy dalej zapewniani przez sprzedawcą iż za chwilę już będzie aktualizacjaKlaudiusz wrote: ↑5 Feb 2023, o 17:29A kto komu obiecal? Masz gdzies to na papierze?whero wrote:tbh można napisać jakiś zbiorczy list z zapytaniem o to kiedy w końcu obiecana aktualizacja dodająca android auto bezprzewodowo?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk