Czy ktoś montował Bear Locka w Nowym NX W poprzednim modelu były stosowane a ma dobre opinie
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX350h Omotenashi
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
Mam zamontowany rejestrator, ale tylko z przodu. Kabla nigdzie nie chowałem. Dlaczego chcecie montować jeszcze dodatkowe zabezpieczenia? Nie wystarczy Wam zabezpieczenie Vodafone?Esdipio wrote:Mam takie 2 pytania do tych co juz odebrali swoje NX.
1. Czy ktos z was montowal rejestratory przod/tyl w salonie lub poza salonem lub samodzielnie? Jesli tak to jaka metoda, od gniazda usb zewnatrznego czy tez moze zasilanie z konkretnego bezpiecznika wykorzystujac tzw baypass?
2. Czy montowaliscie jakies dodatkowe zabezpiecznie antykradziezowe? W ofercie lexusa nie ma nic dodatkowego. Zastanawiwm sie czy NX sa dobrze zabezpieczone przed kradzieza na game boya i walizke.
-
- Lex user
Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
Vodafone to żadne zabezpieczenie Włączają zagłuszarki GPS
-
- Lex Driver
Nie jestem wielkim znawcą systemów zabezpieczeń, ale chyba tutaj nie chodzi tylko o GPS i śledzenie pojazdu. Jeśli próbujesz odpalić samochód, a nie masz komunikacji z pastylką w pilocie, to momentalnie otrzymujesz informację na telefon o nieskutecznej próbie uruchomienia samochodu.
-
- Lex user
Nie są. Lexusy czy Toyoty są generalnie bardzo łakomym kąskiem dla profesjonalnych grup złodzieji. Bez porządnego zabezpieczenia jak np. Canlock ryzyko kradzieży jest niemałe.Esdipio wrote:Zastanawiwm sie czy NX sa dobrze zabezpieczone przed kradzieza na game boya i walizke.
-
- Lex user
Co bys konkretnie polecil i jakie koszta? Rozumiem ze to zabezpieczenie montowane jest poza ASO?Łączkowski wrote:Nie są. Lexusy czy Toyoty są generalnie bardzo łakomym kąskiem dla profesjonalnych grup złodzieji. Bez porządnego zabezpieczenia jak np. Canlock ryzyko kradzieży jest niemałe.Esdipio wrote:Zastanawiwm sie czy NX sa dobrze zabezpieczone przed kradzieza na game boya i walizke.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
Pytanie z innej beczki: Lexus link. Czy mi sie wydaje ze była w niej możliwość zdalnego zamykania/otwierania samochodu i odpalania ogrzewania/chłodzenia?
Z otwieraniem głowy sobie nie dam uciąć, bo mogę myli z poprzednim samochodem, ale pseudo-webasto było na 100% ( nie wiem tylko czy działało
Teraz tej opcji nie mam. Mowa o 350h nie 450h. Jak to wygląda u was?
Z otwieraniem głowy sobie nie dam uciąć, bo mogę myli z poprzednim samochodem, ale pseudo-webasto było na 100% ( nie wiem tylko czy działało

Teraz tej opcji nie mam. Mowa o 350h nie 450h. Jak to wygląda u was?
-
- Lex Driver
U mnie cały czas ta opcja w aplikacji istnieje. Latem kilka razy korzystałem i schładzałem sobie wcześniej auto. Z opcji grzania i odmrażania jeszcze nie korzystałem.
-
- Lex user
Np. ten Canlock - najdroższa wersja Pro to wydatek ok 5 tys zl.Esdipio wrote:Łączkowski wrote:Esdipio wrote:Co bys konkretnie polecil i jakie koszta? Rozumiem ze to zabezpieczenie montowane jest poza ASO?
https://zabezpiecz-auto.pl/urzadzenia/canlock-pro/
-
- Lex user
[/quote]
Np. ten Canlock - najdroższa wersja Pro to wydatek ok 5 tys zl.
https://zabezpiecz-auto.pl/urzadzenia/canlock-pro/[/quote]
Ciekawe. A czy ty posiadasz takie zabezpieczenie? Jesli tak to jak to sie sprawuje w uzytkowaniu?
Np. ten Canlock - najdroższa wersja Pro to wydatek ok 5 tys zl.
https://zabezpiecz-auto.pl/urzadzenia/canlock-pro/[/quote]
Ciekawe. A czy ty posiadasz takie zabezpieczenie? Jesli tak to jak to sie sprawuje w uzytkowaniu?