Ja miałem taką promocje w lutym.Wtf wrote:A kiedy to bylo?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja miałem taką promocje w lutym.Wtf wrote:A kiedy to bylo?
Tomasz76 wrote:Na liczniku 12tys przebiegu. Nic niepokojącego z autem się nie dzieje. W wolnych chwilach nawilżam skórzaną tapicerkę, żeby cały czas wyglądała jak nowa. Wybieram się jutro na premierę Lexusa RX. Opon jeszcze nie zmieniam.
7,2 to chyba sporo w trasy auto wyjeżdżało, w tym autostrady?AGUS wrote:Tomasz76 wrote:Mam przejechane 6000km - samochód sprawuje się bez zarzutu, średnie spalanie 7,2l/100km, wysoki komfort jazdy.
Oferta z dzisiaj 9000 brutto.Wtf wrote:A kiedy to bylo?
Dobra cena.I.Q. wrote:Oferta z dzisiaj 9000 brutto.Wtf wrote:A kiedy to bylo?
W skład pakietu wchodzą:
Oryginalne obręcze ze stopów lekkich
Opony zimowe 235/50R20 104V Pirelli Scorpion Winter
Oryginalne czujniki ciśnienia
Opony napełniane azotem
Zestaw nakrętek zabezpieczających Lexus
Od kilku lat używam kosmetyków firmy Meguiars i jestem bardzo zadowolony.AGUS wrote:Tomasz76 wrote:Na liczniku 12tys przebiegu. Nic niepokojącego z autem się nie dzieje. W wolnych chwilach nawilżam skórzaną tapicerkę, żeby cały czas wyglądała jak nowa. Wybieram się jutro na premierę Lexusa RX. Opon jeszcze nie zmieniam.
Mam przejechane 6000km - samochód sprawuje się bez zarzutu, średnie spalanie 7,2l/100km, wysoki komfort jazdy. Po zamówieniu 350h telefonowałem do salonu aby zamienić na 450h - zrezygnowałem ze względu na przesunięcie produkcji. Teraz nie żałuję, 350h jest ok, moc wystarczająca, spalanie niskie, 50 tysi w kieszeni.
PS. Znajomy polecał kosmetyki Delixirum, że są dobrej jakości. Chcę kupić dobry zestaw do pielęgnacji zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz. Jakieś polecenia?
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests