EDIT: TAK JAK MÓWILIŚCIE WSKAZÓWKA PO PRZEJECHANIU PONAD 300km SAMA IDZIE DO GÓRY

i tak bedziekimboax wrote:Cześć mam problem w moim RX300 a więc ma założoną insalacje sekwencyjną LPG i mam następujący problem.. ubywa mi i gazu i benzyny podczas jazdy na początku myślałem, że to jakiś błąd ale dziś gdy rezerwa mi się tu i tu zapaliła uznałem, że tak nie może być.. pomóżcie
no nie gadaj ze to szło, nie zalewało go ??dS wrote:mi kiedyś w Oplu jak padł przekaźnik to podawał i gaz i benzynę, ale jeśli w baku nie ubywa Pb to nie ma się czym przejmować
Jeździł normalnie, nigdy nie było problemu z odpalaniem. Odpalałem i do rozgrzania jeździłem na Pb, ale trochę się dziwiłem że na 3 baki LPG znikał prawie cały zbiornik Pb. Zaprowadziłem do gazownika, wymienił przekaźnik , koszt 50zł, i Pb przestało znikać z bakuklexus wrote:no nie gadaj ze to szło, nie zalewało go ??dS wrote:mi kiedyś w Oplu jak padł przekaźnik to podawał i gaz i benzynę, ale jeśli w baku nie ubywa Pb to nie ma się czym przejmować
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests