Panel Audio/Clima/Navi/Info

Problemy dotyczące modelu GS
Post Reply
ermski
Nowy lex user
Model Lexusa: GS450H '06

Panel Audio/Clima/Navi/Info

Post by ermski »

Witam Kolegów. Mój poprzednik, obywatel RFN, zamontował pstryczek na pinie nr 2 (kolor fiolet), na wtyczce przedstawionej na zdjęciu. Przeszukałem internet ale niestety nie dało to pożądanego efektu, jedynie co znalazłem to schematy do Lexusa radia Pionier i Fujitsu. Proszę więc o pomoc w rozszyfrowaniu, jaki pomysł miał poprzedni właściciel robiąc na tym przewodzie pstryczek ?. Próbowałem różnego rodzaju prób, ale bezskutecznie, nie widząc różnicy w odbiorze audio, video ...Dziękuję za pomoc i Pozdrawiam.
Attachments
pin  2.JPG
pin 2.JPG (51.23 KiB) Viewed 2866 times
pin 2 1.JPG
pin 2 1.JPG (31.07 KiB) Viewed 2866 times
Stratus
Nowy lex user
Model Lexusa: GS 300 MK3

Re: Panel Audio/Clima/Navi/Info

Post by Stratus »

Starty temat ale możne jeszcze nierozwiązana sprawa. Sprawdź czy przełącznik nie powoduje, ze możesz oglądać DVD podczas jazy.
ermski
Nowy lex user
Model Lexusa: GS450H '06

Re: Panel Audio/Clima/Navi/Info

Post by ermski »

Stratus wrote:Starty temat ale możne jeszcze nierozwiązana sprawa. Sprawdź czy przełącznik nie powoduje, ze możesz oglądać DVD podczas jazy.
Tak dokładnie masz rację, dzisiaj się o tym dowiedziałem, oglądając DVD podczas jazdy. Był zrobiony dodatkowy przycisk "jazdy sportowej", połączony z tym fioletowym przewodem, który nic nie wnosił na postoju natomiast podczas jazdy przerwa jego powoduje że obraz z DVD się pojawia. Dzięki za info - Pozdrawiam
Post Reply

Return to “GS”