hesus wrote:carfun wrote:Jedź do Damiana z Sosnowca - koleś mega precyzyjną, schludną robotę robi.
Co do zestawu to pewnie Stag + ACR01 + Hana bądź dołożyłbym osobiście do keihin ale to juz wiadomo kwestia portfela.
Gdybyś zdecydował się na keihin mogę dać Ci namiar na kolesia co tym handluje w super cenach.
Policz ile wyniesie Ci ten zestaw na stagu czy innym sterowniku z dobrymi gratami i porównaj go z VSI Prins - może nie będzie dramatycznej różnicy i może warto będzie rozważyć taką opcję.
VSI Prinsa bardzo chętnie bym zamontował, jednak to jest 5400, a Stag 3800, także różnica jest zauważalna. keihiny też mi polecano, ale komplet wtrysków to jest 2400zł zamiast 800zł dla h2000, wiec tutaj też widać różnicę.
PS - możesz podać namiary na tego Damiana?
@Tomek - KME odrzuciłem właśnie z tego powodu, ze w razie koniecznosci strojenie Staga ogarnę sam, a z KME będzie juz gorzej.
Keihiny można kupić za 1500zł ( 2400 to chora cena ) - pytanie czy jesteś wstanie przełknąć tą różnicę w stosunku do hana2000.
Wszystko zależy jak długo będziesz jeździł autem i jakie przebiegi robisz hana też będzie ok tak czy siak.
Widzę, że masz konto na forum lpg zatem link do Damiana:
http://lpg-forum.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=1281
Popatrz w galerii na jego robotę - mistrzostwo świata.
Zaptaj jego ile za prinsa weźmie.
Jeśli drogo wyjdzie to zapytaj ile chciałby za zamontowanie w przypadku kiedy Ty byś dostarczył mu kompletna nową instalację.
Tak jak mówiłem wcześniej jeśli krzyknie rozsądna cene za robociznę to są spore szanse że prins może wyjści niewiele drożej od Staga.
Wtedy daj znać a dam Ci kontakt na gościa który w super cenie sprzedaje i części do prinsa i kompletne instalacje.
Hej