SPOT POZNAN !!!!!

Organizujesz spot w swoim regionie ? napisz nam o nim
Post Reply
legato97
Administrator
Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H

Re: SPOT POZNAN !!!!!

Post by legato97 »

mlody wrote: A może pomyślimy już o jakimś letnim zlocie, takim bardziej ogólnopolskim, żeby więcej aut się pojawiło. Wybrać jakąś fajną datę, porozmawiać z resztą, przygotować jakiś dobry program, porozmawiać z "Lexem" u samej góry i może dałoby radę coś ciekawego zrobić. Jak ktoś byłby chętny w pomocy to mógłbym się tym zająć.
A czytasz forum?, chodzi o taki zlot jak co roku? ;) Ogolnie brawo dla waszej grupki za dobrego spota, lepsze fotki by sie przydaly tylko.
carinus
Lex Master
Model Lexusa: RX400h,IS220d

Post by carinus »

Do tej pory byłem trochę zawiedziony brakiem regularnych spotkań.Zawsze wspominam zloty toyotek na starym pasie startowym w Skarbimierzu/k.Brzegu.Co miesiąc jeździłem 250km na spotkania oraz imprezy towarzyszące podczas tych spotkań.Można było wystartować w wyścigach równoległych bo było do tego dobre miejsce,potem jakieś małe ognisko i było fajnie.Na pewno nie wszyscy mają możliwość przyjechać na konkretny termin.Kto raz przyjedzie,to wie ze jest naprawdę fajnie.Wieksza grupka autek tej samej marki wzbudza zainteresowanie uzytkowników innych marek.Ostatnio faktycznie jedna beemka kręciła się w pobliżu robiąc zamieszanie.
mlody
Lex user
Model Lexusa: IS 200 gs 300 gs 250

Post by mlody »

Przeczytałem, wiem, ze zlot 2013 można uznać za nie odbyty ;)
Odezwałem się już w tej sprawie do admina, dzięki za uwagę.
Co do fotek, to uważam, że nasz "paparazzi" ( dzięki mikrus) dał radę. Warunki były dość ciężkie, mróz, deszcz, wiatr i noc. Wyszły na prawdę dobrze ;)
Kto nie był nie zrozumie jakie trudy na nas czekały...ten brak kawy w Mc Donaldsie był straszny.
mikrus
Lex Driver
Model Lexusa: GS430 mkII

Post by mikrus »

W sumie to nawet nie chciałem brać aparatu, ale mówię, co mi szkodzi. Wiem, że nie są najlepsze, ale zabierając lustro wziąłem zamiast 35mm 1.4 obiektyw 50mm na szczęście też o w miarę przyzwoitej jasności. Myślałem, że mam zamontowany na bagnecie, bo dawno nie fociłem. Warunki aż tak straszne nie były, ale wiał dość zimny wiatr, więc po prostu nie chciało mi się łazić.

A co do braku kawy w MC to ja myślałem, że się pochlastam :( - żart oczywiście, ale i tak dzięki obeznaniu Grzegorza (dzięki) wstąpiliśmy na dobrą kawkę o której pewnie nawet miejscowi nie mieli pojęcia.
Pozdrawiam
Mikołaj
Marcin
Lex user
Model Lexusa: IS 300 Sport

Post by Marcin »

A może jakiś spocik w Poznaniu;>

Widzę po opisach, że jest Nas dość dużo w Poznaniu i okolicach, a chyba od dłuższego czasu nic się nie działo;)
Od czasu do czasu zdarza mi się spotkać jakiegoś lexa i pomachać, no ale to nie to samo...

Jacyś chętni :dance3: ?
janasek
Lex Master
Model Lexusa: SC 400

Post by janasek »

Auto zimuje w warsztacie ale chętnie podjadę czymś innym. :biggrin2:
Luxusem jadę... :)
dragmen
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by dragmen »

Czekam na propozycje :biggrin2:
forest
Lex Master
Model Lexusa: stanced VIP

Post by forest »

a kiedy u was są te targi samochodowe, bo był przyleciał
SC430 '2002
Guli
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by Guli »

Targi są w ostatni weekend marca, więc jeszcze sporo czasu. Ale co do idei samego spotu to można by ogarnąć coś weekendowego. Kiedy i komu pasuje?
Marcin
Lex user
Model Lexusa: IS 300 Sport

Post by Marcin »

Mi pasuje dowolny dzień, podporządkuję się;)
Jestem tu "nowy" więc nie wiem czy ktoś już wcześniej zajmował się tworzeniem takich spotów?
Jakaś ankieta kto mógłby przyjechać, czy prywatne zaproszenia:>
Post Reply

Return to “Spoty Regionalne”