[is200] - zmienne fazy - hałas
- allenddz
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
Re: [is200] - zmienne fazy - hałas
ja tam będę jeździł dopóki coś się rozleci o ile to nastąpi w ogóle
może on tak ma po prostu. przyzwyczaisz się 

- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
Tak jaki piszesz ccamilo, podjedz do jakiegoś lepszego mechanika na stetoskop i będziesz wiedział czy motor jest zdrowy. Mogą zawory dzwonić ale jeszcze nie słyszałem aby taki problem seryjnie występował w IS200.
Pozdro
allenddz, u Ciebie raczej hałasuje łożysko oporowe, wiec o ile Ci się nie ślizga raeczka sprzęgła to jeszcze troche pojeździsz ale będziesz miał niedługo komplet do wymiany. I na zimnym i na ciepłym szumi, chociaż przy zimnym może bardziej.allenddz wrote:mam tak od dłuższego czasu i się jakoś zbytnio tym nie przejmuję. a jak wciśniesz sprzęgło to zanika troche ten szum? bo ja tak mam
Pozdro
Luxusem jadę... 
- allenddz
- Lex user
allenddz, u Ciebie raczej hałasuje łożysko oporowe, wiec o ile Ci się nie ślizga raeczka sprzęgła to jeszcze troche pojeździsz ale będziesz miał niedługo komplet do wymiany.
Pozdro[/quote]
masz na myśli całe sprzęgło do wymiany? czy coś jeszcze?
2 lata już tak mam
i jest ok
Pozdro[/quote]
masz na myśli całe sprzęgło do wymiany? czy coś jeszcze?
2 lata już tak mam

- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
allenddz wrote:allenddz, u Ciebie raczej hałasuje łożysko oporowe, wiec o ile Ci się nie ślizga raeczka sprzęgła to jeszcze troche pojeździsz ale będziesz miał niedługo komplet do wymiany.
Pozdro
Całe sprzęgło. Wiesz może i jeszcze dwa polatasz tego nie wiem. Zależy jak i ile jeździsz.masz na myśli całe sprzęgło do wymiany? czy coś jeszcze?
2 lata już tak mami jest ok
Luxusem jadę... 
- allenddz
- Lex user
Całe sprzęgło. Wiesz może i jeszcze dwa polatasz tego nie wiem. Zależy jak i ile jeździsz.[/quote]janasek wrote:masz na myśli całe sprzęgło do wymiany? czy coś jeszcze?allenddz wrote:allenddz, u Ciebie raczej hałasuje łożysko oporowe, wiec o ile Ci się nie ślizga raeczka sprzęgła to jeszcze troche pojeździsz ale będziesz miał niedługo komplet do wymiany.
Pozdro
2 lata już tak mami jest ok
robię ponad 20tyś rocznie...
kapcia nie pale więc może jeszcze pośmiga troche
jak się posypie to będzie trzeba zrobić ale narazie nie ruszam tego bo nie widzę takiej potrzeby