Napisałem do nich maila i oto co mi napisali:Od razu pytanie o jakiegoś sprawdzonego gaz-majstra w pomorskim, najlepiej w Trójmieście? Znacie kogoś zaufanego kto robił auta o dużej mocy?
Najlepszy jakiego znalazłem do tej pory to: http://www.trojmiasto.pl/instalacje-gaz ... 32202.html
PS. Jakby wyglądało kosztowo zagazowanie IS250, w wariancie optymalnym, bez żadnych wodotrysków?
Z góry dzięki za podpowiedź i Szczęśliwego Nowego... !
Witam. Chciałbym uzyskać informację o orientacyjnej cenie montażu instalacji gazowej w Lexusie IS200 z 2000r (V6 2000cm3). Zestaw jaki mnie interesuje to Stag 300+reduktor Magic Jet III+wtryskiwacze EG 200KW lub zamienniki podobnej klasy. Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam KB
cena instalacji stag 2900 zł ale nie polecał bym do tego auta staga gdyz potrafi on przeprogramowywac komputer zalecał bym instalację BRC cena3200 z LUBRYFIKACJĄ (system schładzania ismarowania dodatkowo zaworów)ztą instalacją niema problemu 2lata gwarancji bez limitu kilometrów gwarancja nato że instalacja nieuszkodzi silnika mamy zagazowanych tych aut 7 a w jednym zdejmowaliśmy STAGA i zmiemialiśmy na BRC i wreszcie auto zaczeło chodzić bez problemu POZDRAWIAM ZAPRASZAM NA BEZPŁATNY OGLĄD STANU SILNIKA tel.515-639-427