Teraz mogę jeździć tylko w nocy

Nie malowałeś przednich lamp?Mam co prawda fabryczne xenony ale zastanawiam sie nad włozeniem soczewki.Po włączeniu swiateł długich jest dziwny zółty kolor obok białej poświaty xenonów.Gdy wsadzałem soczewki do lamp w carinie największym problemem było dorobienie maskownicy.Przemassss wrote:Ja malowałem zwykłym sprayem czarnym bo montowałem soczewki także nie mam takiej temperatury wewnatrz.
Carinus mój Lex jest właśnie srebrny i powiem Ci że z czarnymi przeciwmgielnymi wygląda to fajnie![]()
jeszcze tylko brakuję mi tak zwanego szerokiego ryjka i będzie bosko (czarny pasek lakieru na dole zderzaka), zastanawiam się również nad zmianą atrapy, najchętniej TRD ale to ciężko znaleźć...
no ja też bym sie pisał na to żeby mi ktoś to zrobiłtomekb wrote:a czy ktos z kolegow podjol by sie zrobienia mi takich soczewek
Przemassss załóż nowy tem. o soczewkach zrób kilka fotek jak to wygląda z bliska bo muszę przyznać że w twoim avatarze lampa wygląda naprawdę wspanialePrzemassss wrote:to zrobię fotki jak święcą, po raz pierwszy miałem doczynienia z bixenonem i powiem że warto zainwestować.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests