Fajnie ze przyjedziesz.Może zrobimy test przyspieszenia naszych lexów.Mam teraz zmniejszone doładowanie o połowę,jednak może zobaczymy jak róznice wyglądają w realu a nie tylko na papierze.Może to zachęci innych niezdecydowanych zeby przyjechać na spocik.Marcin wrote:ja również wolałbym sobotę, ze względu na to że i tak będę na miejscu. A w niedzielę musiałbym specjalnie dojeżdżać;)carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
SPOT POZNAN !!!!!
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: SPOT POZNAN !!!!!
- noangels
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 MK1
Dobra to przekładamy spotkanie na sobotę 15.02 godz. 17. Mam nadzieję że Baniaq tez jakosś sobie plan dopasuje aby mu ten termin zagrał.janasek wrote:Marcin wrote:ja również wolałbym sobotę, ze względu na to że i tak będę na miejscu. A w niedzielę musiałbym specjalnie dojeżdżać;)carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
15.02.2014 Sobota godz: 17:00 parking przed Norauto
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- carinus
- Lex Master
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
5)carinus
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
5)carinus
- Marcin
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 Sport
Już się nie moge doczekać;P!carinus wrote:Fajnie ze przyjedziesz.Może zrobimy test przyspieszenia naszych lexów.Mam teraz zmniejszone doładowanie o połowę,jednak może zobaczymy jak róznice wyglądają w realu a nie tylko na papierze.Może to zachęci innych niezdecydowanych zeby przyjechać na spocik.Marcin wrote:ja również wolałbym sobotę, ze względu na to że i tak będę na miejscu. A w niedzielę musiałbym specjalnie dojeżdżać;)carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200 gs 300 gs 250
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
5)carinus
6) mlody
Lista:
1) Janasek
2) baniaq ??
2) Marcin
3) noangels
4) mikrus
5)carinus
6) mlody
- carinus
- Lex Master
To chyba podkrecę z powrotem silnik żeby wstydu nie było.Oj będzie się działo...Marcin wrote: Już się nie moge doczekać;P!
- Marcin
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 Sport
To tylko wolnossący 2jz...Nie przesadzajmy;Dcarinus wrote:To chyba podkrecę z powrotem silnik żeby wstydu nie było.Oj będzie się działo...Marcin wrote: Już się nie moge doczekać;P!
Hmm, tak sobie teraz myślę...Może uda mi się przylecieć z bratem i jego Lexem. Oj wtedy by się działo!
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
Moja obecność stanęła pod znakiem zapytania. Prawdopodobnie będę miał wyjazd na Śląsk...
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- carinus
- Lex Master
Tak nie można.Dwóch na jednego to niesprawiedliweMarcin wrote:To tylko wolnossący 2jz...Nie przesadzajmy;Dcarinus wrote:To chyba podkrecę z powrotem silnik żeby wstydu nie było.Oj będzie się działo...Marcin wrote: Już się nie moge doczekać;P!
Hmm, tak sobie teraz myślę...Może uda mi się przylecieć z bratem i jego Lexem. Oj wtedy by się działo!

Mikrus-postaraj się jednak przyjechać,jesteś jedynym naszym dokumentalistą.