SPOT POZNAN !!!!!
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: SPOT POZNAN !!!!!
Po 17-tej już robi się ciemno wiec zdązymy jeszcze pooglądać nasze furki.W niedzielę prawdopodobnie ma padać więc trzeba pomyśleć o ewentualnym przeniesieniu się gdzieś pod dach.Jako że zaczołem ten bałagan ze spotkaniem podam numer kontaktowy dla spóźnionych, żeby wiedzieli gdzie dołączyć gdyby nikogo na parkingu już nie było;668-181-693 Grzesiek.
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
tak na szybko kilka ujęć.
żeby w jednym miejscu 3x sportcross się spotkały...
żeby w jednym miejscu 3x sportcross się spotkały...

- Attachments
-
- IMGP2575.JPG
- (127.88 KiB) Downloaded 1107 times
-
- IMGP2578.JPG
- (136.78 KiB) Downloaded 1107 times
-
- IMGP2579.JPG
- (108.42 KiB) Downloaded 1107 times
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- mikrus
- Lex Driver
I jeszcze
- Attachments
-
- IMGP2583.JPG
- (148.86 KiB) Downloaded 1105 times
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200 gs 300 gs 250
Dzięki mikrus, że oszczędziłeś widoku moich drzwi 
Dzięki za spotkanie. To co na następnym zlocie będzie pond 10 aut?

Dzięki za spotkanie. To co na następnym zlocie będzie pond 10 aut?
- mikrus
- Lex Driver
widzisz, nawet nie było kiedy obejrzeć tego uszkodzenia tak na dobrą sprawę. chyba aż tak w takim razie tego nie widać 

Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
Nie widać, nie widać ja nie zauważyłem.mikrus wrote:widzisz, nawet nie było kiedy obejrzeć tego uszkodzenia tak na dobrą sprawę. chyba aż tak w takim razie tego nie widać

Dzięki za spotkanko, jak na Poznań i tak nie było źle pod względem ilości aut, następnym razem może uda się więcej chętnych zorganizować, może tez na jakieś piwko?

Luxusem jadę... 

- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Fajnie było,ale się za szybko skończyło.Zapowiadają niby zimę stulecia,może jakiś śnieg spadnie i wtedy możemy się poślizgać.Kto postawi autko na kołkach będzie miał pecha,inni trochę się poslizgają.Tak myślę czy między świętami a Nowym Rokiem nie zrobić spotkanka i trochę pokręcić bączki na parkingu.Trzeba się jakoś oderwać po świętach od stołu.
- mikrus
- Lex Driver
Grzegorzu nie strasz z tą zimą, aż tak ma być źle?
Spotkanie faktycznie udane, nawet jeden kolega z poza forum się zjawił swoim IS SC no i E36 jedno
Jeśli chodzi o spotkanie 'Noworoczne" jestem za. Wcześniej pewnie jeszcze temat się ruszy zapewne.
Spotkanie faktycznie udane, nawet jeden kolega z poza forum się zjawił swoim IS SC no i E36 jedno

Jeśli chodzi o spotkanie 'Noworoczne" jestem za. Wcześniej pewnie jeszcze temat się ruszy zapewne.
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Jakie eleganckie
Dlatego tym bardziej jestem zdruzgotany że przegapiłem ten wątek
Jak będzie następny spot to dajcie znać na PW, postaram się wpaść

Dlatego tym bardziej jestem zdruzgotany że przegapiłem ten wątek

Jak będzie następny spot to dajcie znać na PW, postaram się wpaść
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200 gs 300 gs 250
Ja jestem na tak, jeżeli chodzi o piwko i spotkanie zimą. Ja słyszałem, że zima ma być straszna bo górale już od 5 lat drewno na opał znoszą 
Nie wiem, czy czasem nie ucieknę gdzieś na sylwestra w góry, więc może być ciężko pomiędzy świętami a nowym rokiem, ale bliżej terminu będę wiedział więcej.
A może pomyślimy już o jakimś letnim zlocie, takim bardziej ogólnopolskim, żeby więcej aut się pojawiło. Wybrać jakąś fajną datę, porozmawiać z resztą, przygotować jakiś dobry program, porozmawiać z "Lexem" u samej góry i może dałoby radę coś ciekawego zrobić. Jak ktoś byłby chętny w pomocy to mógłbym się tym zająć.

Nie wiem, czy czasem nie ucieknę gdzieś na sylwestra w góry, więc może być ciężko pomiędzy świętami a nowym rokiem, ale bliżej terminu będę wiedział więcej.
A może pomyślimy już o jakimś letnim zlocie, takim bardziej ogólnopolskim, żeby więcej aut się pojawiło. Wybrać jakąś fajną datę, porozmawiać z resztą, przygotować jakiś dobry program, porozmawiać z "Lexem" u samej góry i może dałoby radę coś ciekawego zrobić. Jak ktoś byłby chętny w pomocy to mógłbym się tym zająć.