k0zz wrote:Panowie,
Generalnie ten zestaw został mi polecony przez warsztat Nowotczyński w Mławie który zbiera bardzo dobre recenzje na necie.
Bardzo dużo osób pisze że są profesjonalistami.
Z tego co z nimi rozmawiałem to po montażu instalacji oferują również dwa przeglądy ( pierwszy po 1000 km ) instalacji.
Gazują tam znacznie lepsze auta niż IS 200 więc skoro proponują tego Staga i dają za niego gwarancję, że będzie spisywać się bardzo dobrze, to chyba warto im zaufać.
Nie oczekuję przyrostów mocy na gazie. Liczę że samochód będzie słabszy do max 5 %, instalacja będzie bezawaryjna i samochód nie będzie palił więcej niż max 20 % tego co na benie.
Sam znam wiele osób które mają instalacje na różnych wersjach staga i kompletnie nikt na niego nie narzeka.
Nowotka jest zakładem partnerskim AC więc co ma Ci zaproponować - on za Staga wejdzie do najbardziej rozgrzanego pieca bo to jego chlebodawca

Poza tym kiedys może i miał jakość a teraz przy jego rotacji pracowników to szału nie ma.
Widziałem kilka jego instalacji i wiem co mówię - masówka.
konik_80 wrote:Dziady z AC już nie chcą wspierać serii 300... Qbox się pojawił i seria 400 do bezpośrednich wtrysków a 300 zeszła na margines.Yarecki wrote: Oczywiście na stagu też to będzie jeździć, ale samo strojenie, brak dobrych korekt wbudowanych, cena nie przemawia za tym sterownikiem.
Dokładnie dlatego od dawna nie polecam AC bo zostawia ludzi z ręką w nocniku - zamiast dopracować 1 produkt do końca powstaje kolejny znów z chorobami wieku dziecięcego i zabawa zaczyna się od nowa a Ci ze starym nie są wspierani.