W moim LS gdy odpalę go rano żeby podniósł się tył muszę przejechać minimum 20km po czym musi postać 15-20min.Gdy jest małe obciążenie trzyma ale gdy jest większe siada zwłaszcza prawa strona i znowu jest problem z napompowaniem .Sprawdzana była szczelność układu ponoć jest wszystko komputer na desce nie pokazuje żadnego błędu.
Może być uszkodzony kompresor - za mała wydajność. Ewentualnie jakaś nieszczelność, ale jak była sprawdzona, to raczej nie to. Może też zawór nie otwierać się do końca (zabrudzony itp.).
Ps. Wrzuć jakieś fotki Lexusa.
Pozdrawiam
Last edited by klexus on 4 Apr 2013, o 21:35, edited 1 time in total.
Reason:Edytuj posta .Nie piszemy postów jednego autora jeden pod drugim
zapomniałem dodać że dziś jezdziłem cały dzień i przód jest ok ale tył się nie podniósł faktycznie pompa chodzi jakoś dziwnie inaczej niż poprzednio jeśli się włączy.Stał dziś na postoju 20min bez obciążenia i pompa się nie załączyła .
Kolego jak twoja pneumatyka? Mam podobny problem,przod pompuje jak talala a tył bardzo słabo,szczególnie prawy... Czyżby u mnie była dobna przycYna? Czyzby prawy tył dostawał ostatki cisnienia z kompresora dlatego slabiej pompuje? Jak sobie poradziłeś? Pomocy!
Dodam,ze lewy tył tez nie zachwyca, a auto mam miesiac i niewiem jak powinno byc prawidłowo, wydaje sie,ze tył siedzi w stosunku do przodu,szczegolnie prawy...