A jakiego rzędu jest to kwota zestawu do utubienia Cariny E? Może po przeróbkach by pasował?
Pozdro
klexus wrote:no ciekawe co to za zestaw za 2-3tyś ?? nie widze tego w tej kasie, dobry zestaw to koszt około 7-8 tyś ale 2-3 to chyba atrapa:D
kolego samo turbo nic nie da gdzie mapy i komputer??, gdzie zawory, intercooler, gdzie kolektor wydechowy a nie wspomnę o całej reszcie
Nie masz 15 000 nie myśl nawet o uturbianiu.
Niestety potrzebuję cos 5d,większośc oferowanych IS Sportcross jest z silnikiem 2.0 i raczej tylko to najszybciej dostane.Inna wersja nadwozia nie wchodzi w grę,a RX nie chcę.Ralfx wrote:Carinus czyli szukasz IS300 i będziesz turbić? Jeśli tak to chętnie bym poznał szczegóły operacjisam planuję turbo i powoli gromadzę wiedze.
no dobra niech znawca tematu przedstawi co to za sprzet za te 2-3 tyś hehehehcarinus wrote:klexus wrote:no ciekawe co to za zestaw za 2-3tyś ?? nie widze tego w tej kasie, dobry zestaw to koszt około 7-8 tyś ale 2-3 to chyba atrapa:D
kolego samo turbo nic nie da gdzie mapy i komputer??, gdzie zawory, intercooler, gdzie kolektor wydechowy a nie wspomnę o całej reszcie
Nie masz 15 000 nie myśl nawet o uturbianiu.
Czyżby nastepny który sie nasłuchał i naczytał ale sam nic nie umie zrobić i płaci kase za frajer.Tobie kolego nawet ta kwota nie wystarczy,dla mnie to zbyteczne.Jak przeczytasz całą dyskusje to dowiesz sie co chcę zrobić,potem spytaj sie prawdziwych fachowców co jest do tego potrzebne i ile to może kosztowac,bez robocizny.Może więcej nic o atrapach nie będziesz bredził.
Z uturbianiem mi sie nie spieszy bo jestem zwolennikiem "bezpiecznego tuningu" dlatego najpierw trzeba auto tak skonfigurować żeby miało czym przenosić moc na asfalt i żeby mogło sie zatrzymać.carinus wrote:Niestety potrzebuję cos 5d,większośc oferowanych IS Sportcross jest z silnikiem 2.0 i raczej tylko to najszybciej dostane.Inna wersja nadwozia nie wchodzi w grę,a RX nie chcę.Ralfx wrote:Carinus czyli szukasz IS300 i będziesz turbić? Jeśli tak to chętnie bym poznał szczegóły operacjisam planuję turbo i powoli gromadzę wiedze.
Sama wiedza nie wystarczy,potrzebujesz do tego sprzetu lub kasy dla kogoś kto ma sprzęt,i jeszcze wiecej kasy dla kogoś kto ma sprzęt i wie jak go użyć.Jak jesteś nadal zainteresowany to pisz na PW.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests