Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs szukam
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
jeżeli ktoś tu jeszcze zagląda i zainteresowałby się tym ogłoszeniem to raczej licznik kręcony o 150 tyś około (według vin do któregoś roku 330 tyś, rok później 170
) dziś 330. W 2012 też jakieś zdarzenie ubezpieczeniowe pytanie jak poważne.. pozdrawiam

- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Nie widziałem żadnego GS na tą chwile jeszcze, ale to dlatego, że nie tak na prawdę po rozpatrzeniu się w sytuacji odpuściłem ...
Byłem wczoraj w Płocku i obejrzałem jedną Honde Accord, dwie sztuki Ave i Cytrynę C5 ...
Honda była całkiem, ale po przygodzie, środek widać w tym samochodzie jest z kamienia ... bo zużycia nie było jakiegoś dużego ...
2 Ave - jedna po przygodzie - właściciel twierdził że bezwypadkowy ... a dupa bielona ... przebiegi w obu licznikowe jakieś 150k km ... a rzeczywiste ... to ciężko mi ocenić ... środek jednego był tak styrany, że z nici na kierownicy po zszyciu skóry, zostały frendzle ... sprzęgło niby wymienione, a brało na samej górze ... oba bez super stany sprowadzone z zachodu ... świeżynki ...
Oglądałem jeszcze tą C5, ale ten samochód w środku wygląda jak Polonez Caro ...
Poszukam jeszcze Hondy w dieslu, ale chyba zostanę w głowie z pomysłem na GS430, ewentualnie GS300 i będę czekał aż się coś pojawi ...
Ogólnie ciężko o samochód z polskiego salonu ...
3 lata nie jeździłem za samochodem i na prawdę chce zapłacić pieniądze i kupić coś dobrego ... ale jest masakra ... Podskocze dziś do Radomia ... może się coś trafii w którymś komisie ...
Pozdrawiam
Link
PS. Wczorajszy dzień kosztował mnie więcej nerwów, niż 3 lata jeżdżeniem IS200 ...
Byłem wczoraj w Płocku i obejrzałem jedną Honde Accord, dwie sztuki Ave i Cytrynę C5 ...
Honda była całkiem, ale po przygodzie, środek widać w tym samochodzie jest z kamienia ... bo zużycia nie było jakiegoś dużego ...
2 Ave - jedna po przygodzie - właściciel twierdził że bezwypadkowy ... a dupa bielona ... przebiegi w obu licznikowe jakieś 150k km ... a rzeczywiste ... to ciężko mi ocenić ... środek jednego był tak styrany, że z nici na kierownicy po zszyciu skóry, zostały frendzle ... sprzęgło niby wymienione, a brało na samej górze ... oba bez super stany sprowadzone z zachodu ... świeżynki ...
Oglądałem jeszcze tą C5, ale ten samochód w środku wygląda jak Polonez Caro ...
Poszukam jeszcze Hondy w dieslu, ale chyba zostanę w głowie z pomysłem na GS430, ewentualnie GS300 i będę czekał aż się coś pojawi ...
3 lata nie jeździłem za samochodem i na prawdę chce zapłacić pieniądze i kupić coś dobrego ... ale jest masakra ... Podskocze dziś do Radomia ... może się coś trafii w którymś komisie ...
Pozdrawiam
Link
PS. Wczorajszy dzień kosztował mnie więcej nerwów, niż 3 lata jeżdżeniem IS200 ...
How far We can go ...
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
I tego się trzymajLinkPL wrote:
ale chyba zostanę w głowie z pomysłem na GS430, ewentualnie GS300 i będę czekał aż się coś pojawi ...

- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Panowie co powiecie o tym Leszku http://otomoto.pl/lexus-gs430-C28250035.html
z tego co zauważyłem to ogłoszenie sprzedaży wisi dość długo
z tego co zauważyłem to ogłoszenie sprzedaży wisi dość długo
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Nowy lex user
Witam,
Interesuje mnie ten Lexus, jade niedługo go ogladac
http://otomoto.pl/lexus-gs300-C29022437.html
co o nim sadzicie ?
Gdybym dysponował VIN'em jest tutaj ktos kto pomoze mi go rozczytac ? Jezeli auto bylo serwisowane tylko w niemczech to w polskiej bazie Lexusa mozna cos znalesc na jego temat czy tylko w DE ?
Pozdrawiam serdecznie.
Interesuje mnie ten Lexus, jade niedługo go ogladac
http://otomoto.pl/lexus-gs300-C29022437.html
co o nim sadzicie ?
Gdybym dysponował VIN'em jest tutaj ktos kto pomoze mi go rozczytac ? Jezeli auto bylo serwisowane tylko w niemczech to w polskiej bazie Lexusa mozna cos znalesc na jego temat czy tylko w DE ?
Pozdrawiam serdecznie.
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
vin możesz sobie sprawdzić no na toyodiy.com, w polskim ASO nic się nie dowiesz jak auto nie było tutaj serwisowane.
Płock to zagłębie handlarzy więc przy zakupie mocno bym uważał, choć autko wygląda dość atrakcyjnie na fotkach
Płock to zagłębie handlarzy więc przy zakupie mocno bym uważał, choć autko wygląda dość atrakcyjnie na fotkach
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Nowy lex user
Wiem ze to zaglebie handlarzy. Auto wyglada o tyle dobrze, ze wszytsko zgadza sie z wersja europejska, jezeli nie jest po jakims mocnym dzwonie to mysle ze warto go kupic.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
jakby kto szukał... Lexus GS 450h Luxury Line (Navi Xenon Leder Klima)
SC430 '2002
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs400
Czy ktoś już oglądał tego lexusa gs400?
Był już na allegro kilkukrotnie ... Co o nim sądzicie?
http://allegro.pl/lexus-gs-4-0vvti-280k ... 49871.html
Był już na allegro kilkukrotnie ... Co o nim sądzicie?
http://allegro.pl/lexus-gs-4-0vvti-280k ... 49871.html
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
zapytanie o Lexusa GS300
Witam:) jestem nowy na forum, poszukuje Lexusa GS300 do roku 97. W zwiazku z tym mam pytanie odnosnie tego konkretnego egzemplarza:
tablica.pl/oferta/super-lexus-gs300-CID ... 7f75b291ff
Czy ktos moze wie cos na temat tego auta, warto sie fatygowac ze Szczecina zeby go obejrzec? Pozdrawiam Piotrek
tablica.pl/oferta/super-lexus-gs300-CID ... 7f75b291ff
Czy ktos moze wie cos na temat tego auta, warto sie fatygowac ze Szczecina zeby go obejrzec? Pozdrawiam Piotrek