[GS]
- luxus
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200 2GS300 2GS430
- Kontakt:
Re: [GS]
Używki w 19" nie schodzą poniżej 2500$ do tego koszt przesyłki z USA albo JP, więc robi się również ciekawie.
Wszystkie felgi Leona i JP Scara robione są pod indywidualne zamówienie tzn rozmiar, szerokośc i et, czas oczekiwania na felgi minimum 8 tygodni...
A po drugie ku..wa Lex kradniesz mi mój projekt...
Wszystkie felgi Leona i JP Scara robione są pod indywidualne zamówienie tzn rozmiar, szerokośc i et, czas oczekiwania na felgi minimum 8 tygodni...
A po drugie ku..wa Lex kradniesz mi mój projekt...
GDYBY BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO WSZYSCY CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH...
- Rici
- Administrator
- Model Lexusa: 3GS
- Kontakt:
No to jestem zmuszony napisać ze daliscie dupy :Super rare set of 19" Leon Hardiritt Orden in Mercedes/Audi/VW fitment. These are almost £4k new delivered from SSR. This set only £950!! Please PM OR EMAIL FOR DETAILS! (19x10 +32, 19x9 +33, 5x112)
a jak dzwoniłem Lex jakies 2-3 tyg temu to właśnie mówiłem o leon-ach (tylko nazwy nie pamiętałem) i właśnie o tym ogłoszeniu że jak na te fele to dobra cena dobra
Dużo informacji o felgach jest
DISH OF THE DAY.. How about these very nice SSR Vienna Kreis in aggressive but usable sizes? Super clean condition, landing in @ £950 (18x10 +24, 18x9 +24, 5x114.3)
Usuniemy po rozmowie ten offfff topic
a jak dzwoniłem Lex jakies 2-3 tyg temu to właśnie mówiłem o leon-ach (tylko nazwy nie pamiętałem) i właśnie o tym ogłoszeniu że jak na te fele to dobra cena dobra
Dużo informacji o felgach jest
DISH OF THE DAY.. How about these very nice SSR Vienna Kreis in aggressive but usable sizes? Super clean condition, landing in @ £950 (18x10 +24, 18x9 +24, 5x114.3)
Usuniemy po rozmowie ten offfff topic
- luxus
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS200 2GS300 2GS430
- Kontakt:
Szkoda że prosty rant a nie step lip i 5x112...chyba że na nakrętkach pływających by weszło bo przy tej szerokości i tym et nie ma opcji na dystansach zmieniających rozstaw bez poszerzania nadkoli...
ale cena zabójcza...
ale cena zabójcza...
GDYBY BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO WSZYSCY CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH...
to z jakiegoś aristo ? TRD+320+9=
- Travis
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430 MK3
- Kontakt: