SPOT POZNAN !!!!!
- carinus
- Lex Master
- Model Lexusa: RX400h,IS220d
Re: SPOT POZNAN !!!!!
Wracam do domu na początku grudnia,jeżeli przesunie się termin spotkania to raczej przybędę.Chcialbym się spotkać z Tobą kolego mikrus i porównać nasze autka pod względem hałasu we wnętrzu.Miałem nadzieje z będzie już gotowy kompresor pod maską,jednak cos innego zabrało mi wolny czas.
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkIII
koledzy podawać terminy może się zgramy w końcu , pierwszy weekend grudnia mi odpowiada 2.12,
mikrus czy Ty przypadkiem naramowicką w poznaniu nie jeździsz dość często (avatar to Twoj IS?), mam wrażenie że widuję czasami to auto..
mikrus czy Ty przypadkiem naramowicką w poznaniu nie jeździsz dość często (avatar to Twoj IS?), mam wrażenie że widuję czasami to auto..
- mikrus
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS430 mkII
mi mam nadzieję, że tym razem nic nie pokrzyżuje planów i tego 2.12 będę w stanie dojechać.
@carinus: nie ma problemu jak się uda spotkać można porównać hałas, z tym, że ja u siebie chyba mam do wymiany uszczelki w drzwiach bo czasem lekko coś świszczy... chociaż może mi się też wydawać
@hydrant: to nie ja, bo w poznaniu ostatnio bardzo rzadko bywam (nie jestem mieszkańcem poznania
), a zdjęcie w avatarze to nie mój IS, tzn ja mam też SportCross'a i też ten kolor
znakiem rozpoznawczym u mnie jest hak 
@carinus: nie ma problemu jak się uda spotkać można porównać hałas, z tym, że ja u siebie chyba mam do wymiany uszczelki w drzwiach bo czasem lekko coś świszczy... chociaż może mi się też wydawać
@hydrant: to nie ja, bo w poznaniu ostatnio bardzo rzadko bywam (nie jestem mieszkańcem poznania

Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- carinus
- Lex Master
Jak panowie z terminem spotkania?Pasuje najbliższa niedziela,bo muszę poukładać plany działania.
- mikrus
- Lex Driver
- carinus
- Lex Master
Mogę sie dostosowac do reszty grupy,poczekamy na propozycje innych chętnych.
- mikrus
- Lex Driver
ja bym przy okazji chciał zaproponować inne miejsce spotkania - parking Auchan Swadzim
Niedziele mam też lekko napiętą więc długo nie będę, ale fajnie by było się spotkać, nawet wbrew pogodzie...
Niedziele mam też lekko napiętą więc długo nie będę, ale fajnie by było się spotkać, nawet wbrew pogodzie...
Pozdrawiam
Mikołaj
Mikołaj
- noangels
- Lex user
- Model Lexusa: GS300 MK1
Witam,
chciałbym zorganizować jakiś spocik w poznaniu. Osoby chętne niech zdeklarują jakie dni pasują i jakie godziny mam nadzieje ze szybko dojdziemy do konsensusu w temacie spotkania.
A tu takie na szybko zrobione foto
chciałbym zorganizować jakiś spocik w poznaniu. Osoby chętne niech zdeklarują jakie dni pasują i jakie godziny mam nadzieje ze szybko dojdziemy do konsensusu w temacie spotkania.
- passat1978
- Lex Driver
- Model Lexusa: gs 300
Jeśli w tygodniu bez piątku i weekendu to chętnie !!!noangels wrote:Witam,
Części do LEXUS GS 300 KMI
NR 790462651 Lub PW
NR 790462651 Lub PW
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
ja w poznaniu bede 21.05. (wtorek)
będą na targach poligraficznych więc mogę się spotkać, tylko nie wiem o ktorej godz.???
będą na targach poligraficznych więc mogę się spotkać, tylko nie wiem o ktorej godz.???
SC430 '2002