Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
Nie widziałem autka ale wydaje się że ma do zrobienia drobne poprawki lakiernicze, brakuje końcówki wydech a to może oznaczać że wydech jest przerdzewiały, auto nie opłacone więc bez kombinacji koszt 4-4,5k, do tego moga wyjść takie tematy jak rozrząd, oponki, hebelki i kwota się zrobi konkret.forest wrote:wiadomo coś o tym aucie....? Lexus GS430
Podsumowanie jak zawsze czyli trzeba zobaczyć.
- pdrog
- Lex user
- Model Lexusa: rx350 III
Hmmm...ktoś zna auto z poniższego linku
http://otomoto.pl/lexus-gs430-66-000-km ... 60517.html
...coś nie pasuje...ten przebieg i cena? no gdyby było wszystko ok to po prostu rewelacyjna okazja...ale mam przeczucie, że taka okazja by nie wisiała tyle czasu
może ktoś z forum widział auto...
...coś nie pasuje...ten przebieg i cena? no gdyby było wszystko ok to po prostu rewelacyjna okazja...ale mam przeczucie, że taka okazja by nie wisiała tyle czasu

może ktoś z forum widział auto...
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 430 mk3
Ja go widziałem, ponieważ właściciel mieszka koło mnie, nie warto. Są tu opinie forumowiczów którzy go sprawdzali dokładnie, poszukaj. Natomiast wniosek jest z nich taki że należy sie od niego trzymać z daleka.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: rx300
mtom2801 wrote:...
Pisałem do niego z zapytaniem dlaczego lampmy przedliftowe to odpowiedział że jedna była peknieta, a że nie mógł znaleźć w używanych poliftowych to kupił i wsadził przedliftowe. Przesłał mi skan dokumentów z których podobno wynika ze to 2003 rok produkcji ale niestety nie znam francuskiego. Mi powiedział że ta obecna cena to już po opłatach.
...
o to tutaj ten aktualny właściciel skłamał, ponieważ auto miało dzwonka z tyłu i dlatego musiał wymienić lampy, a nie chciał za dużo dopłacać i wybrał lampy stare;
odnośnie rejestracji to tu jest jakaś dziwna sprawa, bo on jest na szwajcarskich numerach już ponad pół roku i jak pamiętam to nic w Polsce nie załatwiał, coś opłacił w Niemczech, ale to znacznie za mało.
Pzdr.
-
- Nowy lex user
to auto wisi bardzo długo (pół roku), a dlaczego ? W skrócie - bo walone dookoła, łącznie z dachem (szpachlowany) i poza tym wycieki płynów, ślady wycinania katalizatora itp.pdrog wrote:Hmmm...ktoś zna auto z poniższego linku
...coś nie pasuje...
na różnych forach był opisywany, a szczególnie bulwersowało tło ASO Toyoty.
- KRYSPIN BACK
- Lex user
- Model Lexusa: IS300SC / RX330
- pdrog
- Lex user
- Model Lexusa: rx350 III
THX za info...czyli dobrze przeczuwałem, że cudów nie ma...ale żeby ASO się w takie numery bawiło.... 

-
- Nowy lex user
KRYSPIN BACK wrote:no to ładna perełka
raczej "perełki", bo ten z Wrocka lewy jak i ten poprzedni gs430 ze Sławkowa, gdzie właściciel skłamał odnośnie lamp nie wspominając, że był walony w tył i to była przyczyna "pęknięcia lampy" ...
to "pękniecie lampy" to taki eufemizm, bo zostało 1000 kawałków;
odnośnie jego myszkowania po drodze o czym wspomniał kolega to przyczyną mógł być ów dzwonek w zadek...
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 430 mk3
Dzięki, dobrze że jest to forum bo chciałem się wybrać do tego Sławkowainfosoft wrote:KRYSPIN BACK wrote:no to ładna perełka
raczej "perełki", bo ten z Wrocka lewy jak i ten poprzedni gs430 ze Sławkowa, gdzie właściciel skłamał odnośnie lamp nie wspominając, że był walony w tył i to była przyczyna "pęknięcia lampy" ...
to "pękniecie lampy" to taki eufemizm, bo zostało 1000 kawałków;
odnośnie jego myszkowania po drodze o czym wspomniał kolega to przyczyną mógł być ów dzwonek w zadek...