Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
Na zdjęciach wygląda ciekawie, tylko co to ten gaS 

"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 200
Gasolineum automobileum sistemumdS wrote:Na zdjęciach wygląda ciekawie, tylko co to ten gaS

-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 430 mk3
Witam
Czy ktoś może oglądał tego GS430 http://otomoto.pl/lexus-gs430-gs-430-28 ... 93104.html . Ze Szwajcarii, stoi już trochę czasu na allegro, ale wcześniej na zdjęcia były na czarnych felgach. Jeśli tak to proszę o wrażenia.
Czy ktoś może oglądał tego GS430 http://otomoto.pl/lexus-gs430-gs-430-28 ... 93104.html . Ze Szwajcarii, stoi już trochę czasu na allegro, ale wcześniej na zdjęcia były na czarnych felgach. Jeśli tak to proszę o wrażenia.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Po zdjęciach trudno coś wnioskować ale... tylne lampy są od gs300 ewentualnie od 430 ale 00/01, środek wyglada na podmęczony, zdjęcia z dużym nie domówieniem, trzeba sprawdzić ViN bo bardzo możliwe że rocznnik będzie 00/01. Cena jest atrakcyjna tylko że jeżeli ktoś sprowadził na handel takiego GSa z CH i po wszystkich opłatach w PL chce sprzedać za 7k eur to ile musiał kosztować w CH?mtom2801 wrote:Witam
-
- Lex user
A rzeczywiście nie zauważyłem że ma tylne lampy przedliftingowe, coś tu jest nie tak. Ale czy 430 wogóle występowały w tych lampach co ten egzemplarz ma oryginalnie ?, bo mi się wydawało że gs w tym silniku 4,3 wypuscili przy okazji liftingu?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Kilka razy trafiłem 430kę z 00/01 ze starymi lampkami, trafiłem też GSy które miały pierwszą date rejestracji dwa lata po produkcji podobno bywają nawet róznice 3 lat. Wszystko powie Ci ViN. Dwa tygodnie temu sprowadziłem 430kę z 01r z kwietnia z nowymi lampami. Cena GSa z ogł. jezeli rocznik byłby 00/01 byłaby troszeczkę wygórowana ale w granicach normy do negocjowania. Nie zaleznie od tego trzeba mocno sprawdzić.mtom2801 wrote:A rzeczywiście nie zauważyłem że ma tylne lampy przedliftingowe, coś tu jest nie tak. Ale czy 430 wogóle występowały w tych lampach co ten egzemplarz ma oryginalnie ?, bo mi się wydawało że gs w tym silniku 4,3 wypuscili przy okazji liftingu?
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS
mtom2801 widziałem to auto jeszcze w sierpniu jak kosztował 33900. Przejechałem się nim. Tak jak pisze ledziu jest lekko zmęczony we wnętrzu. Generalnie nie powala, pewnie ma trochę więcej przekulane, z tym, że na jasnej skórze to bardziej widać zużycie, ale już kiery moim zdaniem nie powinien mieć lekko wytartej. Co do jazdy to powiem, że nerwowo się zachowywał na drodze. Tak jakby myszkował, ale może to być wina trochę kolein, a trochę szerokich opon i feli chyba 18. VIN z tego co pamiętam był zgodny. Ogólnie sprzedawca sympatyczny i kontaktowy. Prowadzi komis przy takim zajeździe przydrożnym, który prowadzi jego ojciec. Przy zakupie jeszcze opłaty trzeba doliczyć...
Pozdr. JanB
Pozdr. JanB
Pozdrawiam
JanB
JanB
-
- Lex user
Dziękuję bardzo. Pisałem do niego z zapytaniem dlaczego lampmy przedliftowe to odpowiedział że jedna była peknieta, a że nie mógł znaleźć w używanych poliftowych to kupił i wsadził przedliftowe. Przesłał mi skan dokumentów z których podobno wynika ze to 2003 rok produkcji ale niestety nie znam francuskiego. Mi powiedział że ta obecna cena to już po opłatach.JanB wrote:mtom2801 widziałem to auto jeszcze w sierpniu jak kosztował 33900. Przejechałem się nim. Tak jak pisze ledziu jest lekko zmęczony we wnętrzu. Generalnie nie powala, pewnie ma trochę więcej przekulane, z tym, że na jasnej skórze to bardziej widać zużycie, ale już kiery moim zdaniem nie powinien mieć lekko wytartej. Co do jazdy to powiem, że nerwowo się zachowywał na drodze. Tak jakby myszkował, ale może to być wina trochę kolein, a trochę szerokich opon i feli chyba 18. VIN z tego co pamiętam był zgodny. Ogólnie sprzedawca sympatyczny i kontaktowy. Prowadzi komis przy takim zajeździe przydrożnym, który prowadzi jego ojciec. Przy zakupie jeszcze opłaty trzeba doliczyć...
Pozdr. JanB
JanB. Czyli rozumiem że generalnie nie polecasz go ?
Pzdr
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS
Tak bym nie powiedział. Mnie wtedy nie zachwycił, tym bardziej, że w tym czasie obserwowałem auto ledzia, a w końcu kupiłem GS300 

Pozdrawiam
JanB
JanB
-
- Lex user
Dzięki. Też bym wolał gs300 po lifcie ale w Polsce praktycznie nie ma, a na zachodzie wychodzi drogo.JanB wrote:Tak bym nie powiedział. Mnie wtedy nie zachwycił, tym bardziej, że w tym czasie obserwowałem auto ledzia, a w końcu kupiłem GS300