chcę kupić is200 na co zwrócić uwage przy kupnie?

Ogólne rozmowy oraz pytania na temat zakupu Lexusa
Post Reply
Travis
Lex Master
Model Lexusa: GS430 MK3

Re: chcę kupić is200 na co zwrócić uwage przy kupnie?

Post by Travis »

lubelak88 wrote:dziękuje za wypowiedź koledzy, daje do zrozumienia no i powiem ,że ja mam podobne odczucia tylko,te 192kuce mnie ciągną aby kupić:D ale nie....bede szukał dobrego is200 bo włąsnie dziś sprzedałem swoją fure i jest hajs:D....tylko przydałby sie fajny egzemplarz...ten z poznania mi się bardzo podoba ale mam cholernie daleko z jakies 400km...sorry ze się zapytam w prost czy jest jakiś kolegi(forumowicz) co ma blisko i by może oblukał z grubsza?? to dokładnie chyba grodzisk wielkopolski. bym był zajebiscie wdzięczny:)

i naprawde chłoapki super porównanie fur...lex wygrywa :) :hobby:

http://moto.allegro.pl/lexus-is200-i2546141698.html

22tyś to ja będę chciał za mojego jak tylko przyjdzie mi w przyszłym tygodniu dokładka i ją założę a przebieg mam 184 tyś :lol:
lubelak88
Lex user
Model Lexusa: lesia200

Post by lubelak88 »

wszystko rozumiem ale co nie warto w takim razie go ogladać nawet?? pytałem tego chłopaka to ma do zrobienia rozrząd i ma ksiązkę do niego serwisową... i mówił też coś o wymianie końcówki drązka reakcyjnego... wiem ze też przebieg to z palca wyssany ale które auto z niemiec nie było kręcone lub z innego państwa...w polsce kręcą liczniki a co mówić tam...ale chłopaki mówicie ,że ten rocznik w tej cenie jest niemożliwością aby to auto było w dobrym stanie?? jakoś na allegro widziałem tylko jeden droższy za 25... a cena jest tak zróżnicowana... Travis twój lex na bank jest zadbany ale powaznie chciałbym jednak troche młodsze auto nawet o te dwa trzy lata... :pijak:
Travis
Lex Master

Post by Travis »

lubelak88 wrote:wszystko rozumiem ale co nie warto w takim razie go ogladać nawet?? pytałem tego chłopaka to ma do zrobienia rozrząd i ma ksiązkę do niego serwisową... i mówił też coś o wymianie końcówki drązka reakcyjnego... wiem ze też przebieg to z palca wyssany ale które auto z niemiec nie było kręcone lub z innego państwa...w polsce kręcą liczniki a co mówić tam...ale chłopaki mówicie ,że ten rocznik w tej cenie jest niemożliwością aby to auto było w dobrym stanie?? jakoś na allegro widziałem tylko jeden droższy za 25... a cena jest tak zróżnicowana... Travis twój lex na bank jest zadbany ale powaznie chciałbym jednak troche młodsze auto nawet o te dwa trzy lata... :pijak:
nie mówię żebyś mojego kupił tylko podaję jako porównanie :)
lubelak88
Lex user

Post by lubelak88 »

rozumiem ale licze sie z tym ze moze byc tak ze bedzie trzeba trochę w niego włożyć kasy i sie z tym godze...bo nikt nie sprzedaje auta bez skazy...ale wierze też ze twój jest wart tych pieniędzy:)
Travis
Lex Master

Post by Travis »

wiadomka dla świętego spokoju zawsze warto rozrząd zrobić tak to w sumie nie ma jakiś większych wydatków. Zawiecha o dziwo jest wytrzymała. :D co do mojego to właśnie skończyłem 5 godzinną polerkę z woskowaniem, ręce do dupy mi wchodzą xD
lubelak88
Lex user

Post by lubelak88 »

http://moto.allegro.pl/lexus-is-200-ele ... 66896.html a co koledzy powiecie na tego lexsa?? czy też be?
LPGK

Post by LPGK »

lubelak88 wrote:http://moto.allegro.pl/lexus-is-200-ele ... 66896.html a co koledzy powiecie na tego lexsa?? czy też be?
Auto ok ale jeśli planujesz zakładać LPG to cena wyjdzie niewiele mniejsza niż przykładowo mój IS300 który jest do oddania już z porządną instalacją spalanie zbliżone a jazda nieporównywalnie inna/lepsza w is300 no i Kombi ( SportCross ) znacznie bardziej użytkowe od sedana.
lubelak88
Lex user

Post by lubelak88 »

nie gazu nie planuje póki co:)
LPGK

Post by LPGK »

lubelak88 wrote:nie gazu nie planuje póki co:)

Zresztą jeśli jesteś wstanie wydać więcej to weź is300 - uwierz mi, miałem oba i IS300 to jest auto z jajem a IS200 fajne ale każdy zleje Cie spod świateł ;) .
Co to rocznika tez nie patrz bardzo na rocznik a na stan auta bo to i tak jest starsze auto czy to 2000 rok czy 2003 i liczy się jego stan faktyczny a nie rocznik bo można kupić trupa z 2004 roku po kilku dzwonach a można kupić doinwestowane auto z 2000roku które niczym się nie różni od nowszego bo to nadal ten sam model - taka moja mała sugestia :piwo:
Travis
Lex Master

Post by Travis »

tylko żeby znalazł tego IS300 bo na allegro są przeważnie same szroty :/ na IS300 minimum 30 tyś trzeba zainwestować dlatego gdyby Flash chciał się pozbyć swojego to nic tylko brać w ciemno :ok:
Post Reply

Return to “Ogólne”