... a może coś takiego pomożę - pierwsze widze!

A miałeś porównanie żeby sie przejechać autem bez rozpórek a atem które ma np. 2 z przodu i 2 z tyłu? Ja jeździłem i wiem że zrobienie sobie sportowych amortyzatorów to jeszcze nie wszystko.klexus wrote:wiecie co sie dzieje jak mamy dzwona i siedzi rozpórka np z przodu?? cała karoseria się krzywi a auto idzie na złom,
widziałem jak koleś dostał w koło przesuneło cały przód, winna była rozpórka, jak dla mie rzecz zbędna no 5pkt do lansu daje ale nic wiecej.
Podobnie jest z glebą. Jeśli weźmiesz 2 takie same auta , tylko że jedno ma glebę, a drugie fabryczne zawieszenie, i auta zderzą się czołowo, to w aucie z glebą będą nieporównywalnie większe zniszczenia. Miałem gdzieś filmik z takiego crash testu ale nie mogę go teraz znaleźć.klexus wrote:wiecie co sie dzieje jak mamy dzwona i siedzi rozpórka np z przodu?? cała karoseria się krzywi a auto idzie na złom,
widziałem jak koleś dostał w koło przesuneło cały przód, winna była rozpórka, jak dla mie rzecz zbędna no 5pkt do lansu daje ale nic wiecej.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests