Do naszych

Chętnie zobaczę ten montaż jeśli można.dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
Przy zakupie części na alledrogo to można uzyskać ceny jeszcze niższe.Moj zestaw stag 300,zavoli i red hana wyszedł za 2700.dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
2700 za same graty montaż w własnym zakresie ?carinus wrote:Przy zakupie części na alledrogo to można uzyskać ceny jeszcze niższe.Moj zestaw stag 300,zavoli i red hana wyszedł za 2700.dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
Pojeździj trochę i wtedy sprawdź spalanie .... Nie od dziś wiadomo, że is200 to mały smok, zawsze głodny, zawsze spija i on 9 litrów to pojada ale pb, a nie LPG ...dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
napisałem wyraźnie, że jechałem maks 110km/h naprawdę delikatnie całą trasę do Kuźnicy Białostockiej i z powrotem, oczywiście Jeżewo-Białystok ograniczenia do 60-80. Cała trasa to 205km w jedną stronę.LinkPL wrote:Pojeździj trochę i wtedy sprawdź spalanie .... Nie od dziś wiadomo, że is200 to mały smok, zawsze głodny, zawsze spija i on 9 litrów to pojada ale pb, a nie LPG ...dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
A jeśli Twój tyle spalił z dystrybutorem w ręku, to ja się pytam jak to jeździ ?? Mój pali 11 przy takiej samej jeździe ... i tylko raz, jeden jedyny raz spalił mi w granicach 10 litrów ... a zrobiłem nim 60k km ...
Pewnych zasad działania w naturze zmienić się nie da, jak nie dostaje papu to nie jedzie ...
LPGK wrote:Chętnie zobaczę ten montaż jeśli można.dead_beat wrote:ja zapłaciłem 2800zł (Diego, KME Silver, Hana Czerwone, wlew pod klapką paliwa, butla w miejscu koła zapasowego) i jestem mega zadowolony, dziś spalanie w trasie - jazda maks 110, spadło mi do 9l LPG w trasie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest