bedok wrote:Od czasu kiedy rozglądam się za Lexem widziałem tylko 2 czarne z czarną skórą - w 2010r. jeden w DE i jeden w PL.
Moim zdaniem dobrze, że odpuściłeś tego powyżej - za dużo rzeczy do zrobienia i takich z którymi nic już nie da się zrobić, a nie wiadomo co jeszcze by wyszło..
Od siebie dodam, że jeśli nie chcesz kupić miny to najlepiej porozmumieć się z kimś (może z forum), kto ma takiego GSa by móc porozmawiać o wadach, zaletach, być przewiezionym takim autem - żebyś miał punkt odniesienia. Inaczej każdy zakup będzie niespodzianką. Z drugiej strony chcesz kupić ponad 10 letnie auto i szukanie absolutnie bezwypadkowego, nigdy nie draśniętego i bez żadnej usterki auta jest raczej od razu skazane na porażkę.
Dla tego konkretnego auta - zauważ, że ma instalację LPG - nie jestem w temacie, ale pewnie ok. 3k do wydania jeśli kupisz bez. Wyciek spod pokrywy zaworów ? Zdarza się - wystarczy regulować zawory i nie wymienić uszczelki na nową itp. Ja powtarzam - ważne, żeby był prosty, bez dachowania i trzymał parametry na stacji diagnostycznej oraz Ci się podobał. Reszta to kwestia tego do jakiego stanu będiesz chciał dopieszczać to auto - jeśli do stanu fabrycznego - każde 'stare auto' pociągnie po kieszeni, jeśli do stanu użytkowego, że będziesz bez obaw wsiadał i jechał w trasę - zdecydowanie mniej.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211