Przyłączłem się do społeczności, gdyż w najbliższym czasie chciałbym kupić IS 250 lub 350 w wersji prestige.
Jest to chyba najwłaściwsze miejsce do tego, żeby uzupełnić swoją wiedzę i poprosić o radę.
Witam, nie posiadam dupowozu marki LEXUS ale bardzo fascynuję mnie ta marka i szczegolnie model LS400 moje auto to Audi A3 1.8T 180KM /AJQ/ pozdro dla lexusowiczów
Witam wszystkich luksus użytkowników!!
Będę szczery- lexusami interesuję się dopiero od miesiąca, auta szukam od czterech. Na początku chciałem kupić BMW E60i. Szukałem, szukałem i szok- te auta w benzynie to w 80% auta sprowadzone z USA, chyba każdy wie co to oznacza. Reszta to auta w stanie chhhmmm.. zaniedbanym. Auta od pierwszego właściciela z polskiego salonu? Owszem są, ale biedne jak daewoo. Dlatego zacząłem się rozglądać za Mercedesem klasy E. Poszukałem po różnych forach... blleee... wychodzi że z dawnych mercedesów nowe odziedziczyły tylko gwiazdę na masce i koszty obsługi. Audi jak dla mnie całkowicie odpada- chcę auto które ma napęd wyłącznie na tył. I tu pojawia się Lexus GS300. Napęd na tył, trzy litry w benzynie 250KM. Opinie o aucie oczywiście najlepiej uzyskać od jego użytkowników, więc znalazłem się tutaj.