Tej opcji nie można uruchomic w lexusie przed liftingiem, dopiero po lifcie lusterka składają się automatycznie (oczywsicie jak jest właczona ta opcja)Ronin wrote:Pokusiłem się i podjechałem do serwisu, niestety u mnie tej funkcji nie ma i nie da się uruchomić, osobiście zaglądałem do komputera co serwisant podłączył.
Mój zszedł z taśmy dokładnie 21 stycznia 2008, a sterowniki (moduł)co do tej funkcji były montowane mniej więcej dopiero od połowy 2 kwartału.
Jeżeli twój IS jest np kwietnia / maja to masz taką możliwość, ktoś inny może mieć z marca i niestety nie ma.
Tyle się dowiedziałem w serwisie.
instrukcja is 220 d
- stecik
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 250
Re: instrukcja is 220 d
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS430
I wszystko jasne. Zupełnie zapomniałem, że w 2008 roku był lifting naszego ulubionego samochodu i pewnie w związku z tym takie różnice. Mój jest niewątpliwie po liftingu.
- stecik
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 250
JAk ma kierunkowskazy w lusterkach to jest po lifcie
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS250
witam
mam is 250 z 2006 r tez chcialem zeby mi lusterka automatycznie sie skladały po zamknieciu auta..bylem w serwisie i nie da rady...ale slyszalem ze da sie to zrobic potrzeba dobrego elektryka
mam is 250 z 2006 r tez chcialem zeby mi lusterka automatycznie sie skladały po zamknieciu auta..bylem w serwisie i nie da rady...ale slyszalem ze da sie to zrobic potrzeba dobrego elektryka
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 220D
stecik wrote:Tej opcji nie można uruchomic w lexusie przed liftingiem, dopiero po lifcie lusterka składają się automatycznie (oczywsicie jak jest właczona ta opcja)Ronin wrote:Pokusiłem się i podjechałem do serwisu, niestety u mnie tej funkcji nie ma i nie da się uruchomić, osobiście zaglądałem do komputera co serwisant podłączył.
Mój zszedł z taśmy dokładnie 21 stycznia 2008, a sterowniki (moduł)co do tej funkcji były montowane mniej więcej dopiero od połowy 2 kwartału.
Jeżeli twój IS jest np kwietnia / maja to masz taką możliwość, ktoś inny może mieć z marca i niestety nie ma.
Tyle się dowiedziałem w serwisie.
witam
a jak wlaczyc ta opcje?
dziekuje