doposazanie Plug and Play lexus is 3 gen
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Is300h
Re: doposazanie Plug and Play lexus is 3 gen
Witam, dołożyłem do is300h system BSM, wszystko jest założone i poskładane ale po aktywowaniu systemu wyrzuca mi błąd U1331, czy ktoś wie jak to uruchomić. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300h
-
- Nowy lex user
Witam, cały koszt wychodzić w granicach 2000 zł, jeżeli nie uda mi się uruchomić systemu na fabrycznych czujnikach bsm to będę uruchamiał na Chinskich czujnikach przy wykorzystaniu fabrycznej wiązki tylko bez łączności z fabrycznym komputerem. Pozdrawiam.
- machony79
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX200t
Jakie chińskie czujniki? Czy Ty dobre czujniki dołożyłeś do BSM?
Mówisz o tych radarach: https://allegro.pl/oferta/lexus-es-300h ... 7193650121
Jak mi podasz VIN auta z takim systemem to dobiorę numer OE. Najlepiej model identyczny jak Twój.
Mówisz o tych radarach: https://allegro.pl/oferta/lexus-es-300h ... 7193650121
Jak mi podasz VIN auta z takim systemem to dobiorę numer OE. Najlepiej model identyczny jak Twój.
STOP HYBRID GO SMOG
-
- Nowy lex user
Witam czujniki dobierałem po VIN na stronie sklepu amayama i wyszły 88162-0W340 i takie kupiłem na ebay z USA wszystko zabudowałem i po aktywacji BSM wyrzuca komunikat o błędzie systemu BSM, po po potpieciu komputera jest błąd U1331 na module BSM slave i master.
-
- Nowy lex user
Pisząc o Chinskich czujnikach mam na myśli zaku uniwersalnego zestawu BSM 77GHz i wykorzystanie fabrycznej wiązki i samych chinskich czujników bez komunikacji z komputerem auta, schemat instalacji mam kostki też, zostało tylko pospinać. Nie chcem tego zabardzo robić bo to delikatna amatorka, na wakacjach będę robił test układu hybrydowego to przy okazji może ogarną też ten problem.