Lexus z USA

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
darecki_dr
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350

Re: Lexus z USA

Post by darecki_dr »

lotnik11 wrote: 29 Jul 2024, o 19:13 Witam wszystkich
Właśnie nabyłem Lexusa NX 200T z USA. O opłacalności oraz korzyściach z takiego zakupu nie chciał bym się teraz wypowiadać. Jest "lekko uderzony" i na pewno ma do wymiany drzwi kierowcy.
Szukam osób które podobnie jak ja dokonały takiego zakupu i chciałbym się wypytać o kilka spraw jakie mnie czekają. Jest to już mój trzeci samochód z USA i trzecia toyota wiec ogólnie wiem jakiem mnie problemy czekają ale zawsze warto zapytać:
  1. Jak rozwiązaliście problem tylnego światła przeciwmgielnego
  2. Czy przerabialiście przednie światła ( w poprzednich modelach nic nie ruszałem)
  3. Jednostki z mil/F podobno można zmienić w ustawieniach
  4. Mój kolor samochodu to "1J4" czy kupując europejskie drzwi mogę się spodziewać że będzie inny odcień.
  5. Jak z programowaniem lusterka. Znalazłem na forum informację że trzeba zamontować inny pilot czy to działa ?
  6. Temat radia uważam za zamknięty bo nie udało mi się nikogo znaleźć kto umiałby zmienić skok podziałki na parzystą i nieparzystą.
Dziękuję za wszelkie uwagi  :hobby:

udało się znaleźć kogoś sprawdzonego do tego tylnego światła przeciwmgłowego i radia ?
jeśli tak to byłbym wdzięczny za namiary
lotnik11
Nowy lex user
Model Lexusa: NX - jeszcze płynie z USA

Post by lotnik11 »

koniecznie tylne przeciwmgielne
lotnik11
Nowy lex user
Model Lexusa: NX - jeszcze płynie z USA

Post by lotnik11 »

ja nic nie przerabiałem z przodu. Ale słyszałem komuś się to niby udała ale koszt był 11 tyś
Post Reply

Return to “Lexus NX”