Buczenie przy skręcie Lexus GS 300 mk3

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu GS
Post Reply
Kamil2024
Nowy lex user
Model Lexusa: GS300 AWD

Buczenie przy skręcie Lexus GS 300 mk3

Post by Kamil2024 »

Witam wszystkich bardzo Serdecznie!
Jestem nowym użytkownikiem na forum a zarazem nowym posiadaczem LEXUSA GS300 MK3 AWD.
Zwracam się do Was z następującym problem , może ktoś bardziej obeznanym temacie będzie w stanie mi pomóc.
Mianowicie od jakiegoś czasu podczas skrętu pojawiło się buczenie dobiegające z lewego koła, choć może dźwięk się tak niesie i przez to mam takie odczucia. Zaobserwował to po wymianie klocków hamulcowych, nie wiem czy jest coś na rzeczy czy po prostu jest to zbieg okoliczności. Dźwięk nie pojawia się za każdym razem, choć zauważyłem że pojawia się dopiero po kilku/ kilkunastu kilometrach,gdy samochód się nagrzeje. Proszę o pomoc. Może ktoś miał podobną sytuację? Załączam nagranie na którym słychać ten specyficzny dźwięk.
Dziękuję i Pozdrawiam!
Witam wszystkich bardzo Serdecznie!
Jestem nowym użytkownikiem na forum a zarazem nowym posiadaczem LEXUSA GS300 MK3 AWD.
Zwracam się do Was z następującym problem , może ktoś bardziej obeznanym temacie będzie w stanie mi pomóc.
Mianowicie od jakiegoś czasu podczas skrętu pojawiło się buczenie dobiegające z lewego koła, choć może dźwięk się tak niesie i przez to mam takie odczucia. Zaobserwowałem to po wymianie klocków hamulcowych, nie wiem czy jest coś na rzeczy czy po prostu jest to zbieg okoliczności. Dźwięk nie pojawia się za każdym razem, choć zauważyłem że pojawia się dopiero po kilku/ kilkunastu kilometrach,gdy samochód się nagrzeje. Proszę o pomoc. Może ktoś miał podobną sytuację? Załączam nagranie na którym słychać ten specyficzny dźwięk.
Dziękuję i Pozdrawiam!
https://www.youtube.com/watch?v=trFBWyQ2fnY[YouTube][/YouTube]
Post Reply

Return to “Lexus GS”