Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belki

Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belki
Takze mozna te dwie paki leciecgfr wrote:Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belkimontaż upierdliwy bo trzeba się nakręcić trochę, w innym makrach jest to lepiej przemyślane, ale za to tutaj jest pewność że się nie urwie
![]()
Żadna przyjemność w tym samochodzieKlaudiusz wrote: ↑23 Jun 2023, o 11:25Takze mozna te dwie paki leciecgfr wrote:Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belkimontaż upierdliwy bo trzeba się nakręcić trochę, w innym makrach jest to lepiej przemyślane, ale za to tutaj jest pewność że się nie urwie
![]()
chyba ze sie box urwie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrzuciłem zamiennik z ali - wieczorami robi różnicę za dnia wciąż nic nie dajeMrPawel wrote: ↑25 Jun 2023, o 14:57 Cześć, czy ktoś z Was instalował akcesoryjne oświetlenie bagażnika? Cześć numer pt944-78221 pokazana na filmie https://youtu.be/9kyRqMLoP78
Gdzie najlepiej to kupić?
Oryginalne chlapacze: oprócz plastikowych kołków od dołu i od strony koła, również należy użyć wkrętów i metalowych blaszek zakładanych na plastikowy rant nadkola, do których wkręca się wkręty. Na nadkolach są zaznaczone punkty gdzie należy założyć te blaszki i wkręcić śrubki po przyłożeniu chlapacza.ostrykolesz wrote: ↑27 Jun 2023, o 12:03 Otrzymałem chlapacze od Aliexpress. Niestety trzeba wiercić w plastik że by tylne zamontować. Ciekawe czy też to samo trzeba robić z chlapaczami od Lexusa?
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Plexus and 4 guests