Lexus NX II Akcesoria

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu NX
Post Reply
gfr
Lex user
Model Lexusa: NX350h

Re: Lexus NX II Akcesoria

Post by gfr »

I.Q. wrote: 19 Jun 2023, o 23:25 Ktoś kupił oryginalne belki dachowe LEXUSA i może napisać opinie (mile widziane również foto) Został mi do wykorzystania voucher na akcesoria i jakoś nie mam koncepcji na co go zmaterializować.

Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belki :-) montaż upierdliwy bo trzeba się nakręcić trochę, w innym makrach jest to lepiej przemyślane, ale za to tutaj jest pewność że się nie urwie :-) 
Klaudiusz
Lex Master

Post by Klaudiusz »

gfr wrote:
I.Q. wrote: 19 Jun 2023, o 23:25 Ktoś kupił oryginalne belki dachowe LEXUSA i może napisać opinie (mile widziane również foto) Został mi do wykorzystania voucher na akcesoria i jakoś nie mam koncepcji na co go zmaterializować.

Ja mam oryginalne belki, raz z nich korzystałem, belki jak belki :-) montaż upierdliwy bo trzeba się nakręcić trochę, w innym makrach jest to lepiej przemyślane, ale za to tutaj jest pewność że się nie urwie :-) 
Takze mozna te dwie paki leciec ;) chyba ze sie box urwie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gfr
Lex user

Post by gfr »

Klaudiusz wrote: 23 Jun 2023, o 11:25
gfr wrote:

Takze mozna te dwie paki leciec ;) chyba ze sie box urwie.

Żadna przyjemność w tym samochodzie  :biggrin2:

ostrykolesz
Lex user

Post by ostrykolesz »

Wygląd z Thule Motion XT XL

Image
MrPawel
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by MrPawel »

Cześć, czy ktoś z Was instalował akcesoryjne oświetlenie bagażnika? Cześć numer pt944-78221 pokazana na filmie https://youtu.be/9kyRqMLoP78

Gdzie najlepiej to kupić?
Klaudiusz
Lex Master

Post by Klaudiusz »

Fajne. Jak cos to sa zamienniki na ali.

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 59,69zł 45% zniżki | Skrzynka ogonowa światła podświetlenie LED samochodu światło bagażnika światło tylnej klapy nadające się do Lexus NX 2022 automatyczny czujnik przełączania dostępu do jasnego oświetlenia
https://a.aliexpress.com/_EH7RpXF

whero
Lex Driver
Model Lexusa: rx, gs, nx

Post by whero »

MrPawel wrote: 25 Jun 2023, o 14:57 Cześć, czy ktoś z Was instalował akcesoryjne oświetlenie bagażnika? Cześć numer pt944-78221 pokazana na filmie https://youtu.be/9kyRqMLoP78

Gdzie najlepiej to kupić?

wrzuciłem zamiennik z ali - wieczorami robi różnicę za dnia wciąż nic nie daje
ostrykolesz
Lex user

Post by ostrykolesz »

Otrzymałem chlapacze od Aliexpress. Niestety trzeba wiercić w plastik że by tylne zamontować. Ciekawe czy też to samo trzeba robić z chlapaczami od Lexusa?
Sławek 59
Lex user
Model Lexusa: NX

Post by Sławek 59 »

vki
Lex user
Model Lexusa: NX 350h

Post by vki »

ostrykolesz wrote: 27 Jun 2023, o 12:03 Otrzymałem chlapacze od Aliexpress. Niestety trzeba wiercić w plastik że by tylne zamontować. Ciekawe czy też to samo trzeba robić z chlapaczami od Lexusa?

Oryginalne chlapacze: oprócz plastikowych kołków od dołu i od strony koła, również należy użyć wkrętów i metalowych blaszek zakładanych na plastikowy rant nadkola, do których wkręca się wkręty. Na nadkolach są zaznaczone punkty gdzie należy założyć te blaszki i wkręcić śrubki po przyłożeniu chlapacza.  
Post Reply

Return to “Lexus NX”