Tutaj się witamy
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS430
Re: Tutaj się witamy
Witam wszystkich użytkowników forum. Myślę o przesiadce na LS-a 400 ale aby zrobić to świadomie bądź świadomie tego nie robić postanowiłem zapoznać się z treścią forum.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS350
Witam wszystkich, to mój pierwszy post.
Tydzień temu stałem się właścicielem modelu IS350, drugie auto w moim życiu, a zarazem pierwszy Lexus
Auto niesamowite!
Z czasem chętnie podzielę się moimi doświadczeniami, spostrzeżeniami i wrażeniami. Auto wybierałem grubo ponad rok, 350-kę około pół roku i słyszałem o tym aucie różne dziwne rzeczy (że problemy z częściami, że pali 20 w mieście, że trzeba lać specjalny olej po ponad 100 zł za litr itp).
Pozdrawiam.
Tydzień temu stałem się właścicielem modelu IS350, drugie auto w moim życiu, a zarazem pierwszy Lexus

Z czasem chętnie podzielę się moimi doświadczeniami, spostrzeżeniami i wrażeniami. Auto wybierałem grubo ponad rok, 350-kę około pół roku i słyszałem o tym aucie różne dziwne rzeczy (że problemy z częściami, że pali 20 w mieście, że trzeba lać specjalny olej po ponad 100 zł za litr itp).
Pozdrawiam.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
Witam
Przesiadam się właśnie z bmw E60 do lexusa IS 250 AWD.
Mam nadzieję, że
miło mnie zaskoczy 

Przesiadam się właśnie z bmw E60 do lexusa IS 250 AWD.
Mam nadzieję, że

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200
Witam wszystkich!
Narazie za IS'a 200 zapłaciłem tylko zaliczkę ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę już Jego :p dumnym właścicielem.
Spełnia się (mocno w to wierzę) moje marzenie sprzed 3 lat...
Pozdrawiam!
Narazie za IS'a 200 zapłaciłem tylko zaliczkę ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę już Jego :p dumnym właścicielem.
Spełnia się (mocno w to wierzę) moje marzenie sprzed 3 lat...
Pozdrawiam!

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200 w planach,obecnie Accord:)
Witam wszystkich serdecznie.Obecnie jestem posiadaczem Hondy Accord,ale poszukuje wymarzonego IS-a.:)Mam nadzieje,że mi w tym pomożecie.Pozdrawiam 

- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Witam wszystkich nowych forumowiczow, i zapraszam na zlot 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
Waski wita wszystkich!!!!!!!!!! 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Brak
Witam 
Szukam auta dla siebie i bardzo możliwe że zżyje się z forum na dłużej jeśli znajdę coś godnego uwagi

Szukam auta dla siebie i bardzo możliwe że zżyje się z forum na dłużej jeśli znajdę coś godnego uwagi

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
Witam.Paweł z Krakowa.Na codzień użytkuje Mustanga GT z 2006r. ale rodzina się powiększa i szukam GS300 z lat 98-2005 .Poszukiwania rozpoczęte ale jest potwornie ciężko :/ Pozdrawiam !
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 200
Cześć! Co za ironia losu, że znalazłem to forum w dniu, w którym odbywa się ogólnopolski zlot fanów marki Lexus 
Jestem szczęśliwym posiadaczem Lexusa IS 200 z 2001 roku. Miałem okazję jeździć wszystkimi modelami tej marki wyprodukowanymi po 2006 roku i jestem w Lexusach zakochany i w stosunku do rzadko bywam obiektywny ;] Zresztą, tak jak większość szanownych forumowiczów, równie wielbiących swoje dwuślady.
To tyle tytułem przywitania, mam nadzieję, że następnego zlotu już nie przegapię. Wszystkich pozdrawiam i gratuluję trafnych wyborów motoryzacyjnych
In
we trust.

Jestem szczęśliwym posiadaczem Lexusa IS 200 z 2001 roku. Miałem okazję jeździć wszystkimi modelami tej marki wyprodukowanymi po 2006 roku i jestem w Lexusach zakochany i w stosunku do rzadko bywam obiektywny ;] Zresztą, tak jak większość szanownych forumowiczów, równie wielbiących swoje dwuślady.
To tyle tytułem przywitania, mam nadzieję, że następnego zlotu już nie przegapię. Wszystkich pozdrawiam i gratuluję trafnych wyborów motoryzacyjnych

In