Czołem,
z częścią forumowiczów się już znam (przynajmniej mailowo) - Mariusz vel. Maniek_ls400 z forum TKP.
Obecnie ujeżdżam zielonego smoka - LS400 '99 sprowadzonego własnoręcznie z salonu Lexusa w Dusseldorfie w 2007 roku. Kupiłem go z przebiegiem 157kkm dziś na szafie jest 120kkm więcej

. Mam na temat tego auta sporą wiedzę, dużo dokumentacji, zaufanego mechanika (którego odwiedzam na wymiany płynów ustrojowych i jakichś dupereli). W wolniejszej chwili powrzucam swoje DIY - zebrałem tego 'trochę".
Poprzednie auto to LS400 '92, też zdążyłem przeorać trochę dokumentacji na jego temat, coś tam może jeszcze zostało (schematy, zdjęcia itp)
Uchwytny jestem pod tel. komórkowym (wyślę potrzebującym na priv), maile czytam codziennie ale z uwagi na tryb życia często nie mam czasu na odpisywanie.
Mieszkam w Piasecznie, dużo poruszam się po Warszawie a 'ulubiona' trasa to Wawa - Trójmiasto - zaliczam ją średnio 2 x miesiąc.Spotkania możliwe nawet at-hoc.
Pozdrawiam,
Mariusz maniek_ls400
p.s. dlaczego nikt z TKPowców nie dał znaku, że istnieje takie fajne forum ? Myślałem, że mały światek lexusa kończy się na TKP i V10.pl
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211