Czujnik spalania stukowego rx300 2generwcji
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Rx300
Czujnik spalania stukowego rx300 2generwcji
Ktoś podpowie gdzie on się znajduje da się go wymienić czy cała skrzynia do wymiany ? Czytałem gdzieś że da się odciąć kabelki i podłączyć do drugiego sprawnego czujnika tylko nie wiem czy tak samo działa w drugiej generacji bo widziałem to ominięcie usterki ale w pierwszej generacji ktoś coś wie z góry dziękuję za pomoc
-
- Nowy lex user
Re: Czujnik spalania stukowego rx300 2generwcji
Może ktoś chociaż wie gdzie się znajduja te czujniki ?
- machony79
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX200t
-
- Nowy lex user
machony79 wrote:szukaj w goglach: https://www.google.com/search?q=lexus+r ... 0391641814
Dziękuję w życiu nie pomyślałem żeby po angielsku wpisać niby to takie proste ale kolego dla mnie jesteś wielki !! Bardzo ci dziękuję
- machony79
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX200t
Od tego zaczynaj szukać. Lexusy są bardzo popularne w USA i dlatego mają dobrze rozwinięte forum i masę filmów na YT.Godly wrote:machony79 wrote:szukaj w goglach: https://www.google.com/search?q=lexus+r ... 0391641814
Dziękuję w życiu nie pomyślałem żeby po angielsku wpisać niby to takie proste ale kolego dla mnie jesteś wielki !! Bardzo ci dziękuję
-
- Nowy lex user
Dziękuję, ogólnie śmieszna sytuacja, przez ten czujnik spalania stukowego zniknęła mi dwójką w automatycznie skrzyni biegów, wymieniłem oba czujniki i od razu normalnie jeździ, jak dla mnie dziwna sytuacja l, a jak dzwoniłem do serwisu Lexusa to powiedzieli że kłamie że nie mam dwójki bo to nie możliwe ... Uwielbiam tych specjalistów jeszcze raz ziomek dzięki za te google niby takie proste a w życiu bym się nie domyślił, od teraz zawsze na amerykańskich stronach będę szukał pozdrawiam.