GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu GS
Post Reply
gmiter
Lex Master
Model Lexusa: IS350

Re: GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by gmiter »

tomek808 wrote:Znajomy kupił 430 z Belgii z 160k przebiegu i u niego na dzień dobry jak przyprowadził były amorki i coś w zawieszeniu robił amoja 137 k mil i w wym naprawy ma już za sobą :biggrin2:
To chyba 2 trupy przyjechały. Ja mam w obu IS po 145 tys mil i zawieszenie w stanie idealnym.
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

gmiter wrote:
tomek808 wrote:Znajomy kupił 430 z Belgii z 160k przebiegu i u niego na dzień dobry jak przyprowadził były amorki i coś w zawieszeniu robił amoja 137 k mil i w wym naprawy ma już za sobą :biggrin2:
To chyba 2 trupy przyjechały. Ja mam w obu IS po 145 tys mil i zawieszenie w stanie idealnym.
Tu nie chodzi o to kto ile kilometrów zrobił tylko o to że ludzie się tymi amorami tak podniecają jak to byłaby inwestycja w apartament w Sopocie przy molo. No i po 150k.km. niesamowite :biggrin2:
tomek808
Lex user
Model Lexusa: gs 430 mk3

Post by tomek808 »

Trup w sęsie ze coś wymienione ? Nie widział i juz ocenia. Jak będziesz miał dwa gs to bardziej wypowiadaj się i zawieszeniu bo nie każde auto musi mieć tak samo.. .pierwszy raz slysze wypowiedź fachowca który mówi ze jak coś wymienione co złom :laugh1: to jeśli w twoich is 350 nic nie było robione i właściciel jeździł tylko na wymiany oleju to pozazdrościć :sarcastic:
Last edited by tomek808 on 3 Oct 2019, o 20:53, edited 1 time in total.
tomek808
Lex user
Model Lexusa: gs 430 mk3

Post by tomek808 »

Odnośnie amorów to nie znam cen ale decydujac się mk3 trzeba się liczyć z większymi wydatkami Ale bardzo fajne auto
gmiter
Lex Master

Post by gmiter »

ledziu wrote:
gmiter wrote:
Tu nie chodzi o to kto ile kilometrów zrobił tylko o to że ludzie się tymi amorami tak podniecają jak to byłaby inwestycja w apartament w Sopocie przy molo. No i po 150k.km. niesamowite :biggrin2:
No przecież set kosztuje na auto jakieś 3-4k więc przy inwestycji 50k na kilka lat to chyba nie jest niesamowita kwota.
gmiter
Lex Master

Post by gmiter »

tomek808 wrote:Trup w sęsie ze coś wymienione ? Nie widział i juz ocenia. Jak będziesz miał dwa gs to bardziej wypowiadaj się i zawieszeniu bo nie każde auto musi mieć tak samo.. .pierwszy raz slysze wypowiedź fachowca który mówi ze jak coś wymienione co złom :laugh1: to jeśli w twoich is 350 nic nie było robione i właściciel jeździł tylko na wymiany oleju to pozazdrościć :sarcastic:
Nie to miałem na myśli
wuju
Lex user
Model Lexusa: GS430

Post by wuju »

Nie wiem po co bijecie piane, przecież nie od dziś wiadomo ze amorki w gs wytrzymują +/- 160k.
Jak ktoś zamierza kupić ten model powinien liczyć się z tym, że jeśli nie było to zrobione, to zaraz będzie do zrobienia.
czr
Nowy lex user
Model Lexusa: GS430 MK3

Post by czr »

https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... CxqLG.html

A ktoś coś o tym wie ?
Cena mocno zaskakująca
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

czr wrote:https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... CxqLG.html

A ktoś coś o tym wie ?
Cena mocno zaskakująca
Jak zawsze wszystko zależy od szczegółów czyli stan + papiery no bo jak okaże się że dostaniesz kwit na ... + akcyza to z atrakcyjnej ceny zrobi się normalna. Trza oglądać :biggrin2:
toms
Lex user
Model Lexusa: gs430

Post by toms »

czr wrote:https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... CxqLG.html

A ktoś coś o tym wie ?
Cena mocno zaskakująca

Ze zdjęć niewiele można wywnioskować... Tapicerka z przodu była rzeźbiona, bo fotele nie miały takich jaśniejszych wąskich wstawek. Czemu ktoś to zrobił to można snuć domysły... Drewno na środkowym tunelu też wymieniane.
Poza tym auto do opłat. Jak ma do ogarnięcia zawieszenie, opony i jakieś inne pierdoły, to spokojnie przekroczysz 40K na start.

Dzwoń i pytaj, albo jak jesteś mocno zainteresowany umawiaj oględziny albo jakieś autotesto i kalkuluj czy ostatecznie warto. Na moje prywatne, subiektywne oko, trochę bardziej zmęczone niż przebieg wskazuje.
Post Reply

Return to “Lexus GS”